Nazlicann1993 6 buçuk aylık bebeğim suyu sevmiyor sürekli tükürüyor ne yapabilirim hiç içmiyor? Nasıl sevdirebilirim acaba
Asem19 Nazlicann1993 Benim kızımda öyleydi zamanla alıştı şimdi azda olsa içiyor. Emiyorsa çokta zorlamayın teklif edin ısrar etmeyin
A1ber Nazlicann1993 biberonla deneyim bi kaç farklı kaşıkla deneyin benimde bebeğim asla biberonla içmiyordu çay kaşığıyla içiyordu mama kaşığınıda sevmiyordu su sonra alıştı hepsine çay kaşığıyla her seferinde 10-15 kaşık verince şey yapabilirsiniz ılık deneyin oda sıcaklıpında deneyin her seferinde farklı farklı şeylerle deneyin ama şunu yapmayın diyelim biberonla verdiniz içmedi hemen arkasından kaşıkla vermeyin bi sonraki sefere kaşıkla deneyin bardaklada deneyebilirsin
zarifhanim Nazlicann1993 5 aylık kızım, suyu hiç sevmiyor. Biberon, bebek suluğu, mama kaşığı bir çok yöntem denedim. Sadece çay kaşığıyla içiyor, yarısı akıyor yuttuğu miktarı kâr sayıp her emzirme sonrası yada gün içinde parça parça bir iki kaşık içiriyorum.
Oyku_nisa Nazlicann1993 Benimkide sevmiyor biberonla veriyorum tukuruyor kaşıkla veriyorum yine aynı şimdi bardakla deniyorum oynuyor suyla ilerde düzelecek elbet sabrediyorum