Deletedmom090 Bebeğim grip oldu galiba 😒😒 bi kaç gündür çok nazlıydı buymuş sebebi bugün akşam şıp şıp burun akmaya arka arkaya hapşırmalar başladı 😭 yarın sabah gidecem hemen doktora ama şuan yapabilceğim bi iey varmı? 9 aylık
Forum9 Deletedmom090 burnunu açık tutmaya bakın ayrıca buhar varmı evde kullanmanızı tavsiye ederim bol sıvı verin ayva elma cebi kabuğu içi kaynatıp verirseniz rahatlar inşallh
Musmus Deletedmom090 size yaptığım ve bize çok iyi gelen tarif umarım sizede öyle olur .. Bir avuç ihlamur Yarim elma Bir tatlı kaşığı kadar limon kabuğu Bir çimdik tarçın ve zencefil Kayantin hepsini iliyinca günlük bir çay bardağı gecmiyecek şekilde verin şifa olsun🙏
Deletedmom_9857 Deletedmom090 geçmiş olsun canım bizde olmuştuk suyu kaynatıp odasına koymuştum birde soğana karanfil batıp koymuştum faydasını gördüm deneyebilirsiniz 🌸
Selinto Deletedmom090 bizim de oldu böyle başlamıştı.hemen serum fizyoloji ve aspratörle temizleyin burnunu. Ihlamur bol sıvı su meyve suları verebilirsiniz.bol bol emzirin biz böyle atlattık bi balgam kaldı
Deletedmom090 Forum9 burnunu sürekli açıyordum zaten ama oldu yinede 😒 buharı duymuştum evet deneyeceğim. Teşekkür ederim
Forum9 Deletedmom090 evde varmı makinanız ventolin çok iyi açıyor ben yarım saatte bir serum suyu ile açıyordum burnunu yeni atlattık bizde buharla birde burun spreyi vermişti doktor iyi gelmişti
Deletedmom090 Forum9 makinam yok malesef. Kaynar suyu odasına koymayı duymuştum ben öyle de faydası olmazmı
Forum9 Deletedmom090 he bak öyle diyince iyi aklıma geldi soğanı ortadan ikiye bölüp içerisine karanfil batırın başucuna koyun bire bir geliyor nefes açısından
Forum9 Deletedmom090 Makinesi olsa daha iyi odaya hava yayan ama onun çok faydası olmaz kaynama sürekli olmuyor ya sıkıntı bir buhar makinesi Temin etmenizi tavsiye ederim daha çabuk atlatıyorlar
Arsem Deletedmom090 doğalgaz varsa peteğin üstüne bir bezi ıslatıp koy bebek hareketliyse kaynar su tehlikeli olabilir bide ben grip olacak gibi oldumu ıhlamur demliyorum içine elma kabuğu atıp 7 aylık benimki geçmiş olsun