Ddb92 Merhaba güzel anneler 4,5 aylık bebeğim var malum oyalamak zor oluyo sürekli . Fisher ın eğitici köpekçik ve kitap okuyan tırtıl oyuncaklarımdan birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz ? Baya da pahalı p yüzden hem uzun vadede oynasın hemde dikkatini çeksin isterim fikriniz nedir ? Başka bildiğiniz oyuncak varsa o da olur
[silindi] Ddb92 o ikili arasındam eğitici köpekçik öneririm. Benimki 5 aylık aşrıı ilgisini çekiyor. Görünce gülmeye başlıyor
-Gizem- Ddb92 tırtılı bilmiyorum da eğitici köpekçik var bizim 4. Ayda hediye geldi güzel oyuncak baya oyalanıyor onunla kalbi var basılı tutunca bütün şarkıları arka arkaya söylüyor şarkı bitince mızırdanmaya başlıyor tekrar basıyorum gına geldi şarkılarından ama işe yarıyor en azından 😅hediye gelmeseydi almazdım çok pahalı ☹️ Geçende bime eğitici köpekçiğin kumandası gelmişti onun fiyatı daha uygun şarkı falan çalıyormuş o da ,belki ondan alabilirdim.
annebusesi Ddb92 şimdi baktımda biz aldığımız zamana göre fiyatlar nasılda uçmuş şaştım kaldım.. Eğitici köpekçik genelde bebekler çok seviyor önce onu alıp daha 8-9 aylık civarı tırtılı alabilirsiniz.
Ddb92 annebusesi evet aşırı pahalı peluş şarkı söyleyen it bildiğin aferdersin ama bide fiyata bak🤦♀️
Klymeneninatlasi Ddb92 dolap uygulamasında çok uygun fiyata görüyorum benimde oğlum 2.5 aylık ben geçen hafta fisher price’n oyun halısını aldım piyanolu çokta uyguna denk geldi isterseniz bir bakın ☺️
Weewe Oğlum 2 yaşında, hala severek oynuyor eğitici köpekçikle. onunla sayı sayıyor, şarkılarına kendi dilinde eşlik ediyor, dans ediyor falan. Her gün mutlaka 2-3 kez kurcalar onu :)