Gorkemkc Ys21 e bebekten aldım baby me marka e bebek markası aşırı derecede memnunum 8 saat sıcak tutuyor resmen paslanma falan asla hiçbirşey yapmadı ben mor rengi olanı aldım
[silindi] Ys21 skiphop kullanıyorum. Çocuktan önce eşimle kendimize de birer tane almıştık desenleri çok güzel diye. Şimdi kızıma da aldım. Bence parasını deli gibi hak eden bir ürün.
Elisa-_ Ys21 korkmaz kullanıyorum ilk bebegimde almıştım 5 sene oldu çok memnunum nerdeyse 24 saat sıcak kalıyor taş gibi
yusufum- Cooker almıştım 1 ay sonra açma kapama yeri tutukluk yaptı geri gönderdim bakalım.ne çıkıcam sonuç 2 arkadaşımda memnundu ondan ama biraz sans işi sanırım
perihilal93 Ys21 bende e ebebekten mor olanı aldım 8 saat diyor deneme yaptım 24 saat sonunda bile daha ılıktı su gayet memnunum
Elfydr Ys21 e bebegin termoslari gayet başarılı. Termosta Cok başarılı güzel markalar var ama fiyatları da ona göre. Stanley gibi 👍
cekoslavakporseleni Ys21 stanley aldım 24 saat Boyunca aynı ısıda resmen kaynar haliyle duruyor. 48 saate kadar da hala aşırı sıcak oluyor. Bime ve a101e geliyor, dışarıda biraz pahalı ama oralardan daha uyguna oluyor.