Bebegimm1 Eyll1111 doktor bana icine vanilya şurubu kat demisti biberonu hazirlarken kapagini asla kapatma icindeki koku çıksın gerci benm bebegim yine icmemisti vanilya surubunu da bulamamistim bi deneyin derrm
e1if Eyll1111 ben de ilk önce enjektörke verdim, sonrasında biraz açıktırıp biberonla verdim 3 4 güne alıştı, aptamil kullanıyorum bi kaç mama daha denedim ama aptamil daha hafif geldi tadı kokusu içine bir şey katmana da gerek yok
Caylakanne Eyll1111 süt ve süt ürünlerine alerjimiz var bizimde aptamil pregomin as 400 kullanıyoruz ilk hafta çay kaşığıyla verdim çünkü biberon emmek istemedi sonra alıştı ben tadını sevmez diye düşünmüştüm ama içiyor. Vanilya şurubu kullan demişti doktorumuz gerek olmadı bizde
Miniknur Aynen vanilya surubu ve once kasikla azar azar vererek. Direk biberon olarak sevmiyolar. Hatta benimki alismadi denebilir. Ama ek gida donemi ile beraberdi allahtan oyle cozdum isi. Ama alerji bitti cocuguma bisi oldu. Simdi iciyo likir likir :)
Htadya Doğal pekmez katıyorum doktorumuz önermişti.İlk istemedi ama denildiği gibi biraz acıktırıp vermek daha iyi oluyor.Zaten bende bakıyorum tadına en azından yenilebilir hale geliyor , bizimkisi de aptamilinki bence en normali de o
nilaylks Eyll1111 beş gün önce başladık doktorumuz beş dakika ağzı açık beklet kokusu çıksın istersen vanilin kat demişti az bir şey o şekilde verdim ve hemen aldı hiç itiraz etmedi