Dpr Hanımlar mideden kaynaklı ağız ( nefes ) kokusu yaşayıp bunu çözüme ulaştırabilen varmı yada öneri tavsiye
Deletedmom0099 Dpr kardeşimde vardı, öyle böyle bir koku değil. 2 kez endoskopi yaptırdı bişey çıkmadı en son medipol hastanesinde profesör bir gastroenteroloji uzmanına gitti. mide tembelliği olduğunu öğrendi. yani yediklerini midesi çok geç hazmettiği için koku oluyormuş. salam sosis sucuk aşırı baharatlı şeyler yemediği sürece koku olmuyor artık bir de kudret narıyla hakiki balı karıştırarak 40 gün yedi o da iyi geldi
17062019 Dpr Çürük diş, dili temizlememe, midedeki bakteri, ağız kokusu yapar. Çeşitli nedenleri var. Maydanoz çiğnemek, tarçınlı su içmek kokuya iyi gelir
mmssmm Dpr helicobacterpiori galiba böyle bir şeydi adı. midemde bundan oldugu icin koku geliyordu, ağır bi antibiyotik kullandım 10 gün kadar galiba. sonra geçti
mmssmm Mamaqueen uzun süredir vardı, ben hep ağzımla ilgili oldugunu düsündüğüm için sakız çiğnerdim şeker kullanırdım, ama eşim doktora git belki midenle alakalıdır diyince gittim. yani emin olmamakla beraber 1 yıl diyebilirim. zaten o bakterinin belirtisi mideden yani içten gelen kokuymuş
Mamaqueen mmssmm hangi doktora gittiniz ve ne gibi bir tetkik yapti acaba Bide baska belirti varmiydi acaba o bakteriye dair koku disinda
mmssmm Mamaqueen endeskopi falan değildi onu hatırlıyorum sadece, kan gaita idrar bunları yapmışlardı. yoktu hiç, midem ağrımaz yanmazdı. baska mide problemim yoktu
Dpr Mamaqueen merhaba postu ben açmıştım sanırım dizinde böyle bi sorununuz var dün doktora gittim İBS tanısı kondu googleden bakabilirsiniz probiyotik kullanmamı önerdi ve iki ilaç verdi mide bakterisinden dolayı koku oluyormuş iç hastalıkları dahiliye bölümüne giderseniz tedavisi öok kolay 14 gğn sonra tekrar yazarım kokunun bitip bitmediğini dair
Birponcikannesi Dpr geçmiş olsun canım benim hangi ilaçları yazdı ismini yazarmısın bi dönem bende kullandım bana çok ağır geldi
Mamaqueen Dpr yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. Peki ne zamandir vardi koku. Benim kucuklugumden beri var cunku kendimi bildim bileli. Ama cekinip vede doktor fobim oldugu icin gidemedim hic 😞 birde ne gibi sikayetleriniz vardi acaba baska bu bakteriden dolayi. Cok gecmis olsun
Dpr Birponcikannesi isim olarak hatırlamıyorum ama diyet yazdı şekerleme vs yasak süt yasak ekmek ve unlu gıdalar yasak gğnde 2 litre su içilecek 45 dk yürüyüş ilaçlarsan biri mide antibiyotiği ( bakteri için ) diğeri ise mide koruyucu
Dpr [silindi] hayır endoskopi yapmadı zaten istemezseniz başka tedavi uygular ilaçların ismine yarın balayım