mustafayamaninannesi Bişeyler okumaya çalışıyorum hop sayfa yenile geziniyorum error sizdeyse oluyor mu?
Gulsurmeli mustafayamaninannesi Merhaba Canımız Annemiz, Bildirim anlarında ve saat 00:00 olduğunda karşılaşılan bir hata. Bu durumun üzerinde çalışıyoruz. 🥰 Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim annemiz.. 💜💐
3children1mom mustafayamaninannesi Arada oluyor. Mesela 3 tane bana yorum yapıldıysa ya da ben max 3 tane yorum yaptıysam. Mavi ekran geliyor. Normal ana sayfaya girip tekrar foruma giriş yapınca error veriyor v.s 🙄
mustafayamaninannesi Gulsurmeli ben hiç bildirim almadığım zamanda karşılaştım da ondan sormak istedim 00.00 da da değil
mustafayamaninannesi 3children1mom mavi ekranla karşılaşmıyorum ama uyarı yenile sayfayı diye bide beyaz ekranda error yazıları dedim sadece bende mi oluyor
Gulsurmeli mustafayamaninannesi Annemiz ekip arkadaşıma sorununuzu ilettim, yoğunluktan kaynaklandığını 1-3 dakika sonra forumun normale döndüğü belirttiler. Keyifli forumlar dilerim. ♥️