Tazeanne41 Kızlar kızım 18 aylık ve 11 kilo neredeyse 6 aydır kilo almıyor sabit sizlerde durum nasıl çok seçici bu ara dişleri de hep yaşından sonra çıktı yemek yemesi de pek yok
LilyaBn Tazeanne41 benim kızımda aylardır almıyor hatta korona geçirdk arkasından boğaz enfeksiyonu oldu hiç bir şey yiyemedi. 11.700dü şimdi 10.900a düşmüş son 1ayda. 17ay 1haftalık bu arada. Çok hareketlidir eminim sizinkide nasıl kilo alsınlarki🥰
Seselif Tazeanne41 merhaba bizde de durum aynı 18.5 aylık 14 kilo yaklaşık 2 aydır 2 kilo verdi iştah sıfır yemek yediremiyorum. Sevdiği şeyleri bile reddediyor bu durum beni üzüyor tabiki ama sabır dıyorum.
Fatma69 Tazeanne41 cok normal kilo almamalari okadar hareketliki 5 aydir ayni kilo da en azindan vermesin diyorrum bnde
Tazeanne41 Seselif malesef bizim de öyle ya yediği şeyler bir elin parmağını geçmiyor sizinde mi diş sorunu var
Seselif Tazeanne41 evet dişten kaynaklı yani doktor kontrollerinde farklı bişey çıkmadı. Azı dillerinde bi başladı iştahsızlık köpek dişleri cıkıyor suan hala devam ediyor. Gün içinde meyve yiyor ona şükrediyorum artık yemek asla yediremiyorum.
Mirsim Tazeanne41 bu donemlrde kilo alımları sanki yavaşlıyor ben bebeğim 12 ay asisinda ,10.700 du 16 aylıkken baktm 10.300 alması gereken yerde kilo kaybetmiş ☹️☹️