Mrcsn Kızlar diyetisyenler zayıflayan var mı aranızda, şehir hastanelerinde randevu veriliyormu bilen varsa bi yardımcı olsun biyee😁
NorthLight Mrcsn daha geçen gün araştırdım, dahiliyeden sevk alıyorsun çeşitli tahlilleri de yaptırman gerekiyor
Zhranne Mrcsn imkanınız varsa özel tercih etmenizi tavsiye ederim. Ben hiç verim alamadım devlet hastanelerindeki diyetisyenlerden. Sadece şiste verip gönderiyorlar.
Birbebek34 Mrcsn direk diyetisyene randevu alınmıyor önce dahikiyey gidip bazı tesler yapmanız gerekiyor ona göre sonuclari alıp diyetisyene yönlendirleceksiniz
Mrcsn Kuzeybey2209 ahhh kiloyu kafaya takıp, yemeği görünce diyeti unutan bir ben var burda derdime nasıl çare bulacam valla bilemedim..Şaşırdım en sonunda dedim Bi de diyetisyene gideyim
Kuzeybey2209 Mrcsn yalnız değilsin bacım 163 boy 83 kilo doğumdan sonra guatr çıktı tiroitlerim çalışmıyor emziriyorum diye ilaçta kullanmadım kaldım böyle . Diyet yapayım diyorum dayanamıyorum spor desen çocukla olacak iş değil
Mrcsn Barlasb10 olabilir çünkü mhrs de poliklinik olarak bile geçmiyor en iyisi ben yarın hastaneyi arayim
Dmt-01 Mrcsn dahiliyeye gidiyorsunuz gerek görürse o yönlendiriyo ben bikaç kez gittim çünkü ama benim şekerim var beni oyüzden göndermişti