Ogretmenannesi Kızlar merhabalar bebeğim 5 buçuk aylık bebeğimin kakası bugün 2 defa mukuslu geldi en sonuncuda da kanlıydı başına böyle bişey gelen var mı nedenini bilen
ikizkalpler Ogretmenannesi emiyorsa süt yoğurt ve yumurtayı ilk etapta çıkarın düzelme oldukça eklemeniz gerekiyor menüye. Alerjik bir durum olduğunda oluyor çünkü kanlı kaka genelde.
ebrugorgel Ogretmenannesi canım geçen gün benim oğlumun kakası hafif mukuslu bir parça da kan vardı doktora gittik makatta çatlak var ıkınmaya dayalı dedi ondanmış krem verdi sabah akşam sürüyoruz öyle bir şey olabilir
yldzcskn_10 Ogretmenannesi Eğer bebeğin kakasını yaparken zorlanıyorsa Alarjik benimde bebeğim iki aylık pizza yemistim hazır gıdalara Alarjisi varmış birde inek sütü ve inek sütüyle yapılan herşey Alarji yapabiliyormus
TalentedMom Ogretmenannesi bence doktora götürün benim oğlumun da kakasınsa kan çıkmıştı enfeksiyon ve mikrop çıkmıştı ilaç tedavisine başlamıştık sakın ihmal etmeyin
Ogretmenannesi ikizkalpler şuan sadece emiyo ek gıdaya başlayacaktık ama ayran tükettim bugün onun etkisi olabilir mi
Fatmabkdmr Ogretmenannesi Canım senin yediğin süt ve süt ürünleri dökünmüş olabilir. Bi dr gitsen iyi olur. Bebeğinin dr na
ebrugorgel Ogretmenannesi gazdan işte ıkınmadan olabiliyor bi doktora gösterin gerekirse bezi atmayın tahlil için isteyebilirler geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur 🌸
Ogretmenannesi yldzcskn_10 normalde hiç zorlanması yoktu bugün ilk kez böyle oldu hazır ayran içtim o mu etkiledi diye düşündüm bende