Minibabyy Sabahları ve geceleri bianda göğüslerimde bir kaynama acı hissediyorum ve bianda göğüslerime süt iniyor ve akmaya başlıyo çok merak ediyorum herkeste böyle mi resmen süt dolduğunu hissediyorum bianda taş gibi oluyor ve acıyo
tugceyildiz Minibabyy kaç aylık bebişiniz? İlk iki ay benim de öyleydi. Şimdi yine gece doluyor sütle ama aynı o acıyı hissetmiyorum gece artık.
ufuk0505 Minibabyy ah ah benim göğüsler öyleydi birden bire bıöak saplanırdı sanki sonra taş gibi olurdu. Şimdi kızım 1 yaşında ve minicik memintolarla başbaşayız yinede emziriyorum ama süt yok fazla. En güzel zamanlarınız yani ❤ vede çok normal
ebrugorgel Minibabyy çok şey denedim bunları denemedim ama hiç öyle sütüm olmadı yani imreniyorum böyle memelere maşallah valla yemin ediyorum yok işte üstüm ıslandı memem kaynadı aktı doldu hiç başıma gelmedi 😌
Alpbeybi Minibabyy 2,5 aylık hala oluyor, sadece gece ya da sabah değil gün içinde de defalarca 🙌🏻 Üstüm başım süt oluyor kıyafer yetişmiyor 😂 Bekliyorum merakla terbiye olacakmış diye 😅 Bu sefer de sütüm azaldı diye ağlamam inşallah
Grlnl Minibabyy benim bebeğim 4 aylık daha yeni yeni kesilmeye başladı bu olay. İlk 2 ay her saat başı yaşardım hele yemek yerken su içtikten sonra. Çok güzel acı ama süt doluyor çok şükür 🌸