efelettin Kızlar merhaba oğlum 25 aylık. Tuvalet işini çözdük 1 ay oldu. Klozet aparatı kullanıyoruz bu aparatı ne zamana kadar kullanıyorlar ortalama. Geçen onsuz oturtturmak istedim korktu. Her yere taşıyoruz, mecburiyetten 🙈
Volmine efelettin canım seninle konuşmuştuk tam öğrendiğini nasıl anlarım . Yani şuanda kaçırmalar oluyor ama zamanını kaçırınca genelde bazen söylüyor gösteriyor yeni yeni
Smrenes efelettin 30 aylık oğlum muhtemelen 4 yaşına kadar falan kullanır çünkü içine düşmekten korkuyorlar.. Dışarıda falan bazen bulamıyoruz tutuyorum korkma annecim yanındauım düşmezsin diyorum zorda olsa yapıyor..
efelettin Volmine söylediği zaman tam öğrenmiştir. Bizim o kaçırmalar 10 gün sürdü 10 günün sonunda artık söylüyodu oyun oynadığı zaman tutuyor bazen onda da ben anlıyorum götürüyorum.
demetdemircioglu Ben 12 gün önce basladım 4. Günü 2li olan klozet aparatlarından aldım sabit onda oturuyor dünde plajda oturur pozisyonda klozete tuttum öyle yaptı çişini
efelettin demetdemircioglu arada denemek lazım o zaman zorlamakta istemiyorum daha çok korkmasın diye
efelettin Volmine söylemeyi öğrendiğinden beri eğer 2 saat söylemiyorsa ben soruyorum yok diyo ya da götürüyorum tuttuğunu anlıyosam