JackDaniels Biittercikolata Sizce ben evlendiğimi unutup nöbet çıkışı babamın evine gidip akşama kadar orada uyuyup akşam yemek yerken kocamın mesajıyla duruma ayıkmış mıyımdır🙈🤣🤣
GiybetReis Biittercikolata Sizce ben ıslak kek yapıp fırınlayıp içine un koymayı unutmuş muyumdur? 🤦🏼♀️
lanadelmiyav Biittercikolata sizce ben ATM’den para çektikten sonra ATM’ye kolay gelsin demişmiyimdir.
nneslihan Biittercikolata bekarlığımdan beri ne kendi aileme, ne eşimin ailesine yakın oturmam diyip oturmuş muyumdur? Oturmuşum pü 😂
Biittercikolata Sizce ben 6 ay Anne sütü şart deyip 5.aya girer girmez ek gıda ya başlamış mıyımdır? 😬😬😬 Tabi ki evet fhhfjdjs
aybarsmomm Biittercikolata sizce ben asla evlenmem diyip 18 olmadan nişan doğum günümün ertesi düğün yapmışmıyımdır😂
Ogretmenbiranne Biittercikolata sizce ben asla bebeğime emzik vermem diyip bebeğim doğduktan 2 gün sonra Allah emziği bulandan razı olsun demiş miyimdir? 🤦♀️🙈🙈🙈
arc-1521 Biittercikolata sizce ben büyük oğlumun doğduğu gün yan odada yeni doğmuş bebeği ayakta sallayarak uyuttuklarını görüp asla ayakta sallamam deyip bende bi kaç hafta sonra uyumayınca ayağıma koymamışmıyımdır evet şimdi de 3 aylık bebeğim ayağımda uyuyor kimseyi kınamamak lazım büyük konuşmamak lazım
lavinya-lavanta21 Biittercikolata sizce ben evlendiğim günün sabahı eşime ben eve gidiyorum annem beni öldürecek diyip Alel acele giyinip evden çıkmışmıyımdır😂😂😂😂
Biittercikolata Sizce ben doğumdan önce Çocuğumu herkes sevsin herkese alışsın deyip Doğumdan sonra birinin kucagina bile gitse 1 saniye yanından ayrılmış mıyımdır? 😂
nneslihan Endoplazmikbirkulum unutuluyor😃 bizden 1.5 ay sonra evlenen arkadaşıma yemeğe gitmiştik diğer arkadaş grubumuzla, saat gece 1 falandı eşime oha saat kaç oldu hadi kalkalım beni eve bırak annem kapıyı açmayacak demiştim🙊
Mervecoban45 aybarsmomm Onu bende yaptım bir de asla çocuk yapmam 4.5 sene diyip 9 ay sonra kucağıma çocuğumu aldım😂🤦🏻♀️
Endoplazmikbirkulum Sizce ben kuaföre gidip bi güzel kaş bıyık aldırıp parasını vermeyi unutup çıkmışmıyımdır 🥴
Barlas_tezcan2020 Endoplazmikbirkulum ben bi de hadi görüşürüz falan demiştim canım kuaförüm hiçte bozmamıştı tabi durumu farkedince evine götürüp parasını vermiştim 😂😂😂😂
mom073 Biittercikolata sizce ben kendimden o kadar emin olup çok güzel olucam deyip gidip saçlarımı pembeye boyayıp şebek maymununa dönmüşmüyğmdür😂😂😂
Mutluluk mom073 daha demin kulaklarımın arkasında ki saçları sarıya boyamak isterken şempanzeye döndüm 😂
Gly_87 Biittercikolata sizcee ben en buyuk ablamin dugununde,kucuk ablama alinan elbisenin benimkinden daha guzel oldugunu dusunup, dugun gunu daha evdeyken giyinmeden ablamin elbisesinin yirtmaclarni fln makasla kesmismiyimdir 🤔🤔😇😇😁😁
Beyzazeynep Biittercikolata sizce ben evlendikten 1 ay sonra hamile kalan arkadaşımın arkasından “ salak evlenir evlenmez cocuk mu yapilir?” Deyip evlendigimin 17. Gunu hamile oldugumu ogrenmis miyimdir 😂
Minnak-anne Biittercikolata sizce ben atanmadan evlenmem deyip okul biter bitmez kpss calısırken evlenmis miyimdir 😄
Rabiaogz Minnak-anne evlendikten sonra atanmadan çocuk yapmam diyip çocuk yapmış mıyımdır? 😂 Not: 4 yıldır güya KPSS çalışacacağım 😅
Tombikdonerartikcokpahali Sizce ben elimde kumanda olup fellik fellik kumanda arayıp bulamayınca kriz geçirip televizyona of sende bi sus deyip kumandayla televizyonu kapatmismiyimdir 😂