Nergiss Doğumdan sonra göbeğimde çok fazla çatlaklar var ve beni çok rahatsız ediyor araştırdığımda güzelik merkezleri tedavi ediyor çevremde tedavi olan yok o yüzden size sormak istedim tedavisini olunuzmu ve sonucu nasıldı?
Mom832324 Nergiss henüz gitmedim ama kesin düşünüyorm bende. Araştırmıştım bi güzellik merkezinden baya bilgi aldım en fazla 3 seansta yüksek oranda yok ediyorlar. Ama bana şey demişlerdi vücut yapısıyla alakalı kimi ilk seansta hızlı sonuç alıyor kimi 3.cude anca. Yüzde 70 yok etse ben yine razıyım valla 😊😊
tecrubesizannee Bunu bende merak ediyorum. Ama güzellik merkezinde çalışan bir tanıdığım hepsi fotoşop gerçekten geçmiyor çatlaklar dedi..
Nergiss Mom832324 4 seans sürüyor yüzde 80 e kadar sonuç alınıyor dediklerine göre ama izler tamamen geçmiyormuş
Mom832324 Ceren255 daha yaptirmadigim için bilmiyorum tam ama güzellik merkezine danistigim kişi öyle çok acı olmuyor dedi
momofa Emziren anneler yaptırabiliyor mu acaba? Arkadaşım güzellik uzmanlığı eğitimi alıyor, hocasına sordu. Emzirenler yapamıyor diye; bir de çatlaklar beyaz renge dönünce sonuç alınmaz dedi. Zaten emzirmem bitene kadar çatlaklar beyaza dönecek 🤦🏻♀️