PelinBacak bende yalnız baktım hemde hastaneden beri bir bardak su getirenim olmadı ama koydum pusetine aldım yanıma tuvalete de gitsem yanındaydı, ana kucağı vardı mutfakta ona yatırıyordum hafif sallanmasını ve müziğini açıyordum, oyuncaklarına bakıyordu, sıkılıyordu ağlıyordu hemen ben hamileyken söylediğim şarkıları söylüyordum gülüyorduk. Böyle böyle günlerimiz geçti 21 aylık olmak üzere evde tv var ama sadece var yani. Asla aramıyoruz, eşim açıyor o da hep yabancı dil belgesel izliyor zaten onda bile kızımın dikkatini çekmiyor çünkü tv harici daha değişik şeylerin olduğunun farkında. Geçen penguenleri görmüş babası izlerken koşa koşa hareketli kitabını getirdi babasına bak burada varlar buna bakalım diye. Heniz bebeğiniz çok küçük evet oyalamak zor olabilir ama 21 aydan sesleniyorum ilk zamanlar gerçekten oyalamak ve her şey daha kolay. Açın dans edin birlikte mesela yada hışırtılı kitaplar edinin onlara baksın, oyun halısı yada çıngıraklar edinin. Hiö bir şey yapamıyorsanız şeffaf poşete renkli bir şeyler koyun onu verin incelesin en kötü ihtimalle 15 dk kazanmış olursunuz. Tv deki görüntüler, sesler henüz onun için ürkütücü olabilir, gözleri takip etmeye çalışırken yorulup, şaşı olabilir, size 30 dk minimum gelebilir ama onun minik bünyesine fazla geldiği için daha da agresif ve huysuz olabilir aynı zamanda ağrı da yapar ve derdini ağlayarak anlatır sizde yine onu ekran karşısına koyarsınız ve kısır döngü oluşur