elcn4139 2 bucuk aylik bebem var mamayı kac saate bir kac ml veriyosunuz ? ben 2 saate 90 ml veriyorum. nereye kadar böyle vericen acaba
Yamanikomm elcn4139 soyle eger biberonu agzindan cektigizde agliyorsa arttirmmaniz gerekiyor ben hep ole ilerledim yada emin olmaadigim mesela 90 veriyosam 120, yapiyordum hepsini icip.kusmuyirsa 120 devam ettim
Rahimesevda elcn4139 bebeginize göre hareket ederseniz o en iyisini bilir merak etmeyin benim kızım 4.5 aylık bazen 90 CC içiyor bazen 130 CC . Karnı doyunca zaten fazlasını istemez
Edabebek1 elcn4139 kızım 3. Aya yeni girdi 3 ölçek sma mama veriyorum bezen 75 bazen biraz daha üstü zaten doyunca ağzında biberonun ağzını gezdiriyor veya ağzının kenarından çıkarıyor mamayı sonra da zorlatmıyorum alıyorum ağzından mamayı
Fulyaalin Oykuaygun 3 aylık bebek 150 CC mi içiyor bence doktorunuza sorun bir kere 10 aylık biz 150 içiyoruz daha yeni geçtik fazla veriyorsunuz bilginiz olsun
Yigitannesii Fulyaalin 5 aylik bende 150 veriyorum kusmuyor bitiriyor doktorluk ne sorunu olabilir istahlari var demek ki
Mys01-01 Fulyaalin bana doktorum 3/3,5 ay arası 150 geçebilir artık dedı ama benımkı iştahsız işte o ayrı ama sizin buyuk bebek yanı ek gıda da alıyor o yüzden 150 sizde normal bizde de normal🥰
Tirtilinannesiii elcn4139 benim kızım da beş aylık ben 60 ml veriyorum. Benimki bana da az geldi hatta gorumcemler falan doymuyordur dediler ben fazlasını yapınca içmiyor 🤷
Zlm elcn4139 benim kızım 3 ay 15 günlük 3 saatte bir 90 veriyorum bunun bı kalıbı yok bence arada denersiniz içerse 120 den devam edersiniz icmezse 90 a devam