Mft2019 canım sen sakin kalmaya çalış evet onlar bizim canımız evlatlarımız ama bu olağan bi durum geçen günü kafasının arkasını yarmış benim oğlum kafasını yere vurmuş kayınpederimle armut toplarken yere atmış kendini tek o zaman korktum onun dışında kale almamaya çalışıyorum sen sakin ol sıkma canını o acıyınca azaltacak yebi başladığı için farkında değil sadece çünkü sinirini çıkarıyor yani tamamen tepki çekmek için vuruyo merak etme o sen korktugun için şöyle düşünüyo ben bunu yaptığımda benimle ilgileniyor diye düşünüyor sen korktuğunu yüz ifadenle belli etme umursamamış gibi al kucağına hiçbişey söyleme sakinleşene kadar sarıl sonradan dikkatini dağıt indir kucağından eline farklı şeyler ver örnekle mandal vs yani ama sen canını sıkma bende bazen cok canımı sıkıyorum ama yapacak bişey yok duygu değişimi yaşıyor ve kontrol edemiyor onu da anlamak lazım birde benim eşim tam bir kalas odun hiç anlamaz çocuğun halinde yanında kafaısnı vursa ne yapacağını bile bilmez yani bende tek başıma 44 günlük bebek var birde bende benim işimde zor da işte alıştım canım