Alin6272 Bebeğim 3 aylık olduğunda rota virüsü için aşı yaptıracağım ama şehir dışında olduğum için gelince yaptırmak istiyorum 3 gün gecikmeli yaptırsam sorun olurmu
Ecrinbzkrt Alin6272 olmaz cnm 3gunden bırsey ayı gecıp vurduran bile var zaten agızdan verılıyor ılaç
becbz4- Alin6272 aşıyı eczaneden alarak bulunduğunuz şehirdeki sağlık ocağında misafir kaydı ile de yaptırabilirsiniz. Zaten ağızdan verildiği için hemen yapıyorlar
Alin6272 Busravuslat sanırım 5. Arsada o kadar geciktirmek gerekiyor Muş çok sağol canım şehir dışına yaptırmak istemedim yan etkisi felan olur evim de daha rahat ederim. Peki yan etkisi oldumu sizde ?
Muhasebeciana Alin6272 Yan etkisi yok canim sadece benim kizimda 1 kez asidan sonra cok sulu bir kaka yapmisti doktorumuz normal demisti asidan 1 saat sonra falan birdaha da olmadi
121268 Benim bebeğim de 3 ay 3 günlük bu hafta yaptırmayı düşünüyorum özele gidcektin o zaman hiç gitmeyim alıyım sağlık ocağına goturyum boşa para vermemiş olurum
Alin6272 121268 aynen canım aylık kontrol yaptıracaksan aşıyı da yaptır orda ama yoksa sağlık ocağı da yapıyor
MirayileMina Alin6272 hiç bir sıkıntı olmaz ben ilk bebeğimde memleketten 1 hafta sonra gelip yaptırmıştık canım şimdi 2 ay 13 günlük kızım var Allah nasip ederse az önce eşimle onu konusuyorduk mutlaka yaptırın.