biregesevdasi Arkadaşlar benim tv duvara monte edilecek. Birde bebeğimin salıncağıda balkonda tavan delinip oraya takılacak bizim matkabımız yok. Acaba kimlere yaptırabilirim? Siz bu tür işleri kime yaptırıyorsunuz acaba umarım anlamışsınızdır😀
Deletedmom_36 biregesevdasi kayinpederime yaptiriyorum kocamin elinden bir is gelmez😅Oturdugunuz binada komsu falan yokmu onlara bir sorun
biregesevdasi Deletedmom_36 genelde kapıcı hallediyor bu tür şeyleri ama ondada matkap yokmuş komşulardada yok sordum kimi çağırsam diye düşündüm bulamadım size sorayım dedim
biregesevdasi Woody eşimin arkadaşları elit üst düzey insanlar matkap var mı desek bize ay siz matkap mı kullanıyorsunuz derler o derece iticiler 😂
Deletedmom_36 biregesevdasi onzaman televizyonu taktirmak icin elektirikci cagir salincagida aradan cikar☺️
-erCansu- biregesevdasi nerde oturuyosun hemen bı el atalım bacım 😂😂😂 kocam montajcı kendisi görüyor böle işleri 😂
biregesevdasi Deletedmom_36 elektrikçi çağırayım bari inşallah adam bana bir aparat için gelemem demez😂
Portakal biregesevdasi niye matkabı olan kişiler alt düzey kişiler mi 😑 bizde var matkap çünkü evimizde herşey var Allah’a şükür ufak tefek şeyleri kendimiz hallediyoruz