Deletedmom0099 kızım yürüyooorr, sonunda ilk adımlarını gördük çok şükür 🌸 üniteye çıkmalar, koltuklara tırmanmalar derken bundan sonra neler bekliyor bizi bakalım, sonumuz hayrolsun 🙈
nneslihan Deletedmom0099 çoook amiiin🙏🏻😃 günlerimiz çok yakınmış bizde yarın tam 14 aylık olacağız🥰 bugün yine parça parça 2-3 adım attı desteksiz ayaklarım yerden kesildi sandım muazzam bir şey yürümeleri 🙈😃
Deletedmom0099 nneslihan yaa evet, bizimde 1 haftadır öyleydi, dünden beri kendi kendine bırakıp gidiyor 😬 gerçekten çok heyecanlııı 🥰
nneslihan Deletedmom0099 yaa yerim onu ben🥰 bende 14 aylıkken yürümüşüm o yüzden 14. Aydan ümitliyim🙈😃
Asafbey44 Deletedmom0099 bizimki de öyle aylardır emekliyor heryere tutunup kalkıyor ama yürümek istemiyor parmak ucuna basıyor ellerinden tutup yürütmeye çalışıyoruz hemen yere çöküyor
Deletedmom0099 Asafbey44 aynısı canım, hatta tutup bi yere koymaya çalışıyoduk ayaklarını havada tutuyodu basmak bile istemiyodu bir kaç gün öncesine kadar. bir anda oluyor yani. insallah en kısa zamanda yürür sizinki de 🥰