Anne888 Kızlar mama veriyorum bebişime biberon nasıl temizleyeceğim acaba hergün kaynatmam mı gerekecek
Deletedmom0099 Anne888 her kullanımdan sonra biberon deterjanıyla temizliyorum. haftada 2 kez kaynatıyorum
tugbahy6 Anne888 e bebek biberon fırçası ve biberon temizleyicisi var ondan al hem iyi hem fiyatları uygun
Tubacnr0 Anne888 merhaba green clean bitkisel biberon emzik deterjanı var onu kullanıyorum gün içinde bir kaç kere kaynar suyum var hep ona koyuyorum bazende deterjanla yıkıyorum yoksa kokuyor biberon bazende bol su ile yıkıyorum
Yrnasl Anne888 hergün mamadan sonra sıcak su ve biberon fırçasıyla temizliyorum ve her akşam kaynatıyorum
Anne888 tugbahy6 kuzum aldım nasıl kullanacağım o biberon temizleyicinin kokusu falan heçer mi acaba biberona
Adelezra Anne888 geceden yıkadıktan snr ısıttığın suyu içine koy Anne888 haftada bir kaynat kafii ama ben makinadada yıkadım
safakbakir Anne888 biberon fırçası ile ona özel deterjanla yıkıyorum, sterilizasyon cihazı aldım her seferinde onda steril ediyorum buharla ya da kaynat, her gün mutlaka kaynat ama 5 dk çok önemli bakteri açısından
Anne888 safakbakir benim baby me marka deterjan arkasında 5 lt suya 1 kaşık galan diyor bulaşık yıksr gibi yıkasammolmaz mı acaba
Deletedmom5284 Ben migrostan frosch baby biberon deterjanı alıyorum biberon fırçamıda ebebekten aldım
Anne888 Deletedmom5284 yıkama işlemi nasıl oluyor acaba benimki 5 lt suya 1 kaşık falan diyor elde bulaşık yıkar gibi yıkasam olur mu acaba
Deletedmom5284 Anne888 fırçanın üstüne bi damla döküyorum akan sıcak suyun altında yıkıyorum güzelce duruluyorum sonra boş bi leğene koyuyorum hepsini üstüne kaynar su döküyorum ketıldan