EdizBeramm Hanımlar Merhabalar .Sünnet ettiren annelerden yorumlar bekliyorum özelliklede Klemp Yöntemi ile Sünnet Ettiren anneler memnunmusunuz ? Dikişsiz Sünnet . Yaptıran anneler varmı aceba ?
Tatlisannedilekk EdizBeramm Kırkımız çıkar çıkmaz dikişli sünnet ettirdik, bezin içinde çok çabuk iyileşti. Ne kadar küçük o kadar iyi, hareketlenince daha zor olur
daiysdiuy EdizBeramm klemp yaptırdık. 3.5 aylıktı ortalama. hiç sorun yasamadık. ilk gün bşraz mızmızdı o kadar 😊
Mom0976 EdizBeramm merhabalar 2 aylıkken klips yöntemiyle yaptırdık. İlk gün biraz zor geçiyor sonrası kolay. Birkaç gün sonra klipsi çıkarıyorlar zaten :)
EdizBeramm Tatlisannedilekk çok geçmiş olsun kuzucuğa Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
EdizBeramm daiysdiuy cok gecmiş olsun kuzucuğa teşekkür ediyorum bende kısmetse çarşamba yaptırcam bilgi almak istedim anne olarak çok tedirginim 😔
daiysdiuy EdizBeramm ınsallah rahat gecer, iğne sırasında aglıyor bırde klemp cıkarken. eve gelınce doktor su kadar saat sonra aglar dedı tam o saatte agladı. ilacını verdık sustu. boyle seyler cocuktan daha cok aileye zor oluyor bence 😊
Tatlisannedilekk EdizBeramm Teşekür ederim canım amin inşallah☺️ biz yaptıralı 10ay oldu iyiki de o zaman yaptırmışız şimdi o kadar hareketli ki çok zorlanırmışım. İnşallah sizde hemen iyileşirsiniz, kolaylıkla atlatırsınız🙏🏻