Susam_K19 Merhaba arkadaslar bebegim tam 26 gunluk oldu ancak asla kucagimdan baska bi yerde uyumuyo yataga koydugumuz anda uyaniyo surekli kucakta wc ye gidemez hale geldim perisanim durumu bole olan var mi yoksa bize ozel bi durum mu bu? Yardim ltfn
Karakuzu Susam_K19 hep böyle hep 😂bende başta sorun bizde sanıyordum ama,sıcaklığımıza kokumuza ihtiyacı var canım
Gonul_celen Susam_K19 kundak yapın yüzüstü yatırın ama basında beklerken biraz sıkışık olmak istiyor anne karnında ki gibi sütlü tshirtünüz serin üstüne yatırın mesela
Mrveglsn Susam_K19 benim bebeğim 38 günlük oldu alıştırmayayım dedm annemi dinledm bu sefer huysuzlandı ağlamayı öğrendi. Boşver onun sana ihtiyacı var koynunda kalsın. Kendi basına uyumayı öğrenşr en azından şimdş ben uykunsorunu çekiyorum emerek uyumak istiyor
Gonul_celen Susam_K19 bnde korkuyordum ama İnan’ın Bebekler öyle daha güzel uyuyor siz yanınıdayken koyun derin uykuya geçsin hem gaz sancısını da rahatlatır hem kas gelişine bnce çok faydası oluyor 3-4 aylıkken o şekilde kafayı kaldırıp durmuyor bazı bebekler hiç öyle yatırılmadığı için
Sibellllll Susam_K19 bence gayet normal bir durum oglum 2 ay 10 günlük suanda ben sling kullaniyordum bir ara o derece 😂😂 simdi kundakliyorum uzerine tişörtümu koyuyorum uyuyor
Susam_K19 Sibellllll sanirim bende sling alicam en azindan tek benim basima gelmedigini bilmej iyi hissettirdi cok tesekkur ederin