Birbebekkkbircicek Kızlar bi baktım adet kanaması 40 ım dün çıktı adet kanaması var normal mi bu normalde süt korur derler ?
Aygnnezgii Birbebekkkbircicek 40 gün devam etmisti 2-3 gün kesilip daha sonra 10 gün daha gelmisti bende Sezeryan dogum yaptım emzirmedim de ama ablam emzirdi iki bebeğini de hala daha emiyor 9 aylık ama 40 gün devam edip bir kaç gün kesilip tekrar geldi bunyeyle alakali bence
ssnnmm Birbebekkkbircicek 40.gün adet olmuştum bende 13günde akıntım bitmişti tamamen kontrole gittiğimde doktorum uyardı süt korur diye bişey yok korunun demişti.bu arada 5ay sadece emzirdim yani emzirince adet olmazsın diyenlerede inanma
Prensess_annesii Normal benim iki bebeğim de de öyle oldu süt koruyor diye birşey yok teyzem 40 inin çıktığı gün tekrar hamile kaldı oğulları arasında 11 ay var yaş bile yok
Prensess_annesii Birbebekkkbircicek Yok öyle birşey ki hemen adet olduğunuza göre yumurtalıklarıniz çok düzgün çalışıyor çok çabuk hamile kalabilirsiniz
Alminazli Benim kızım 1 yaşını doldurmasina 1 gün kala adet oldum doğumdan beri olmuyodum o kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor canım arkadaşım hemen oldu ablam 2 sene olmadi emzirmelerine rağmen bende emziriyorm hala ama oldum 1 sene sonra
Alminazli Birbebekkkbircicek Yoo hayır özellikle korunmadim pek korumaz ama geri cekilme yöntemiyle korundum sadece korunma denmez ona ama