z1alc Merhaba arkadaşlar 🥰 hamileyken mutlu anneler bağımlılık yapmıştı bugün açtım bu hesabı oğlum 7 buçuk aylık oldu 🙈 Almanya da yaşıyorum ve burda ek gıda için 4. Aydan itibaren başlanabiliyor bizde başladık ama sebze türü hiç birşey yemiyor her yolu denedim yediği an kusuyor sadece buğday unu ve irmik ile karışık olan meyve ve bebe bisküvilerini seviyor napacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️. Bu arada ilk çocuğum aZcık tecrübesizim 🙄
Gizemmyigit z1alc bende almanyada yaşıyorum kızım 6,5 aylık ve sebze yemiyor:( meyveleri çok güzel yiyor ama sebze bir türlü sevdiremedim. Bu arada yanakları egzamalı, süt ürünlerine alerjisi var diyete başladım:( siz nerede oturuyorsunuz?
Mervecik1 z1alc Merhaba bende Fransa’da yaşıyorum, burada da 4. Ayda başlatıyorlar. Marketlerde bir cok alternartif var, denediniz mi ? Benim kızım hazır sebze yemeklerini hiç sevmedi ama meyve kompotlarını ve yogurtları hazır yiyor.
Gizemmyigit z1alc bu arada bebe bisküvisi dediğiniz nasıl yani nereden alıyorsunz markası ne? Ben dm’ e baktım ama bulamadm ayına uygun. Hepsi 1 yaş üstü
z1alc Gizemmyigit meyveleri benim oğlumda çok seviyor ama içişinde grieß olmak zorunda başka türlü onu da yiyemiyor 🤦🏻♀️ Hamburg da oturuyorum kuzum
z1alc Gizemmyigit hazır mamalar milchkeks olanlar var onları çok seviyor oğlum bi de abendbrei lar var içinde keks olanlar tamamen bunları tüketiyoruz
Gizemmyigit Aaaaaaaaaaaaaaa hani tr de cicibebe satılıyor ya, öyle bişey mi? Bu konulara yabancıyım o yüzden soruyorm😊
Aaaaaaaaaaaaaaa Gizemmyigit tam bımıyorum ama görmüstüm o aptamıl hıpp bölümğnde imceleyın bulursunz ama ben bısküvı tavsıye etmıorm hıc vitamın olacagınısanmıyorum onalrda