Gececekbugunler Sevgili anneler, Alı takviminde 3. Ay için aşı görünmüyor. Ama sanırım özel aşılar var. Yaptıranlar hangi aşıları yaptırdı 3. Ayda ve ücretleri ne kadar?
Dyurdakul Gececekbugunler Rota dahil toplam 3 aşı yapıldı 3.ayda sağlık sigortasından karşılandı 1.000 TL cekim yapılmış
sarpinko rota asisi var canim.biz yaptrdgmzda 290liraydi 16ay once.guncel fiyatinj bilmiyorum.eczaneden alip saglik ocaginda icirtebilirsinz.igne diil.sivi
sarpinko Gececekbugunler tabikide canim hic skntya girme al eczaneden gotur saglik ocagina ama eczaneden alirken yaninda buz kabi al soguk durmasi lazim
Gececekbugunler Dyurdakul rota dışındaki aşılar neydi ki? Çünkü aşı listesinde 3. Ayda bi aşı göremedim ben
A_s_e_l Dyurdakul saglık acagı yapmıomu asıları beni arıolar gidiom yapıolar baska bilğim yok exra asılarda mı var yaptrmak gereken ☹️Saglık ocagı ilğisz bizim ondn soruom demezler bize su var yaptırın diye
sarpinko Gececekbugunler menenjit canim istersen ileri tarihtede yapilabliyor doz doz degisiyor yapildigi ay