efelettin DOLANDIRICI yavrum benim ne desem yanlış bi şey demek istemem. Kendi çocuk doktoru varsa ona götür yoksa bence yarın bi çocuk doktoru görsün. Sürekli lagma iyi bir şey değil.
DOLANDIRICI efelettin götürdüm abla çocuk doktoruna kendi doktorumuz yok şehir Hastanesi’ne gittik oda bişey demedi 10 gün yapmaması normal dio semsert yapio diom normal dio bana ya ben napiyim cahilim daha ilk çocuğum başımda bı büyük de yok napacam ben ya
DefneNil_ DOLANDIRICI Mamadan dolayı olabilir mamayı değiştşrseniz birde duphalac diye bir şurup var doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz :) iyi geliyor gerçekten
efelettin DOLANDIRICI özel hastanede bi çocuk doktoruna götürebilir misin ? Bide ondan bilgi almak daha sağlıklı olur.
papatyam2019 DOLANDIRICI benim kızım 23 aylık şuan senin ki çok küçükmüş bilemiyorum canım duphalac diye bi şurup canım reçete ile satılıyor diye biliyorum
Olric11 DOLANDIRICI ilk 3 ay oğlumda kabızlık çekti 5. Gün sonra ben lavman yapardım masaj duş işe yaramıyorsa tabi. Birde aptamil conformil denediniz mi gaz ve kabızlık için
DOLANDIRICI Olric11 bı tek o mama kaldı abla onuda denicem son çare sizin oğlunuz duzeldi mi o mamayı kullaninca
Esdoel DOLANDIRICI mamayı degistirebilirsin. Mamanın içine bir kaç damla zeytinyağı koyabilirsin. Lavmana alisirsa hep onunla yapar şuan kaç aylık ben 2 ayından sonra zeytinyağı da iciriyordum 2 çay kaşığı ardan su veriyordum kolayca yapıyordu
DOLANDIRICI Esdoel veriyorum abla zaten zeytinyağı hem karnına ısıtıp sürüyorum hem mamasina katıyorum basen oluyo yapio ama bazende aşırı sancilanio hastanede de bişey demiolar lavman verip gonderiolar napican bilmiyorum
yaseminoztrk DOLANDIRICI mutlaka aptamil conformil kullanın zaten kabız bebekler içinmiş bizde hipp mamadan geçtik çok kabız yapıyor o. Biogai kullanın bide günde 5 damla oda düzenler
papatyam2019 DOLANDIRICI farklı bir doktora götürdün mü peki canım çünkü çok küçükmüş senin bebiş belki bizim kullandığımız şurubu kullanamayabilir
Olric11 DOLANDIRICI evet arkadaşım ıkınmalar çığlık atmalar bağırmalar bitti çoçuk rahatladı kabızlık zor birde mamasına mutlaka zeytinyağı koy
yaseminoztrk DOLANDIRICI metsil gaz damlası ama bioagi bağırsak düzenleyici o iyi gelir de onunda fiyatı 90 TL falan. Mamalar zaten uçmuş gitmiş. Allah yardımcınız olsun. Kayserinin neresinde oturuyorsun
yaseminoztrk DOLANDIRICI anlayabiliyorum bide üstüne pandemi, ekonominin kötülüğü, herşeye zam. Bari mamaya yapmasalar 60 TL aldığım mamayı 90 a çıkardılar 1 günde yazık. Neresinde kalıyor bende kayseride doğdum büyüdüm
DOLANDIRICI yaseminoztrk çok zor abla hamileyken de çok sıkıştık hapyy momda post açmıştım birçok abla yardımcı oldu kızımın elbiseperini onlar gönderdiler çok şükür hastane çantamı hep onlar sayesinde tamamladım Kayseri yıldırım beyazitta oturuyorum abla