Glittery Icerigi temiz gece mamasi onerisi var mi 7 aylik kizim geceleri surekli uyaniyor denemek istiyorum
Naaaaazzzzzz Glittery canım mamaların çocuğunda seker ve katkı maddesi var. Sen yulaf unu ve bebek irmigi al. İkisini pişir icine yogurt birde meyve rendele tok tutuyor. Paketli gıda vereceğine kendin pişir ver.
GiybetReis Glittery Konu çok ilgimi çekti benimde kızım 6 aylık. 5. Ay başladık tadımlara hala devam ediyoruz. Evde hazırlanabilen basit gece maması varsa bilen bende burada bekliim😊 7. Ayda başlasam uygun olur sanırım.
melike5461 Glittery evet sütlüsü var gece olanı var muzlusu var hurmalı var kahvaltı olanı var bak istersen canım
QueenOfDisaster Glittery evet bende alacaktım şeker cokmus sanırım kullananlar yorum yapmış çok şekerli diye
Naaaaazzzzzz Naaaaazzzzzz Tabiki bebek muhallebili diye geçiyor zaten 6. Aydan itibaren ilk verilebilen gıdalardan yulaf ve irmik .pişirip meyveye yoğurt koyuyum icine Kızımda çok seviyor
Helenikom Glittery kendiniz pirinç unu ile muhallebi yapsanız yarım çay bardağı süt ya da su bir tatlı kaşığı pirinç unu yarım tatlı kaşığı şeker gece yatmadan yedirin mışıl mışıl
Helenikom Glittery bwnimki de yeni 7 buçuk aylık oldu doktorun tarifinde vardı ben az da olsa koyuyorum tatlansın diye ama pekmez vermeye başladıysanız pekmez koyun siz isterseniz
GiybetReis Glittery tatlandırmak için kuru üzüm koyuyorlar sanırım. Siz bu başlığı açtığınızdan beri araştırıyorum 😅
Deleted12 Glittery arilac veya ari mamalar güzel tok tutuyor ama gene uyanacak bebiş yine uyanır yani. Benimki de 7 buçuk aylık gece kalkıyor tok olduğu halde.