squirtle AbsXxxl ayna bebeğin gelişimi için önemli diye biliyorum özellikle 4-5 aydan sonra mimikleri jestleri görebilir vücut organları ile ilgili konuşabilirsiniz☺️
Alpbeybi AbsXxxl ben öyle bişey duymadım hatta bebek odalarında boy hizasında ayna olmalı bebek kendini görmeli diye biliyorum. Dikkat ederseniz oyun halılarında da ayna vardır hep. Mimiklerini hareketlerini vs görmeli bebek, vücut farkındalığı artar
Akifkus AbsXxxl bebeğim 2 ay 21 günlük gün içinde boy aynasının karşısında vakit geçiriyoruz. Hoşuna gidiyor aynaya bakmak. Ayna karşısındayken gülümsüyor. Bende hiç zararı olduğunu duymadım.
Mlkko AbsXxxl gün gecmiyor ki bir batil inancla daha annelerin beyni yikanmasin 🙄 „cocugu aynaya baktirmayin gec konusur. cocugu aynaya baktirmayin iyi olmaz“ vb cümleler batil inanc. Aksine cocugunu aynaya baktircaksin ki kendini görüp taniyacak. Oglum cok seviyor aynayi hep kahkaha atiyor kendine baktikca
Woody AbsXxxl Bebek gelişimi için çok önemli. Ben odasına pleksi aynalardan aldım. Keşke ilk aylarda alsaymışım dedim. Boyu uzadıkca üstüne ekleme de yaptım 😀😀 karşısına geçip kendini inceliyor. Geçen gün birkaç çeşit ağlama denedi ayna karşısında. Sonra birini beğendi ki aynı tonda ağlayarak yanıma geldi ve dışarı çıkmak istediğini belirtti. Böyle yararlı yani ayna😀😀😀
melike5461 GoGirl arada baktırıyorum ama uzun süreli aynanın karşısında turmıyorum iyi değil diyo herkes napcağımızı şaşırdık 😂
Woody covidondokuz Kızım var. Bell beni mahvedecek 😀😀 16 aylık şu an. Bunu yaptıgında 14 aylık falandı. Şimdi mimikler falan deniyor her gün ayna karşısında. Bezsizken geçip karşısına bakıyor bi de akıllı göbeğinden göremediği yerlerde ne var diye😀😀😀
Portakalkokusu AbsXxxl Ben bastan beri gösteriyorum artık yatak odasin da besikteyken tam karşısında ayna var ben odaya girerken kafasını bana çevirmiyor ordan bana bakıp gülüyor 😁 ayna olunca kafasını asla çevirmez aynadan bakar her yere
EslemEva_23 AbsXxxl ben öyle şeylere inanmıyorum açıkçası kızım hareketlenmeye başladığı dönemde 4 5 aylıkken yani bakınca cok mutlu oluyordu suan 14 aylık bazen aynaya bakıp gülümser
Nuray23 Dogdugu gunden beri gosteriyorum cok hosuna gidiyor. 5 aylik olcak nerdeyse. Agzini gozunu burnunu gosteriyorum oyun yaparak. 😁😁