leylimleylim Kizlar merhaba bebegim 8 aydır sma kullaniyor bebelac gold a geçmeyi düşünüyorum kullanan var mı nasil
Yigithamzamom leylimleylim peki size bı soru sorabilir miyim sma ile aydawkilo aliminiz nasıldı acaba
ikizkalpler leylimleylim 6 ay bebelac gold kullandım ikizlerime sonrasında piyasada mama kıtlığı varmış gibi fiyatlar 2-3 katına çıkmıştı gold bırakıp normal bebelaca geçtik bir fark yokmuş ikisindende ben memnun kaldım. Ki ikizlerim prematüre doğmuşlardı iyi toparlandılar bebelacla.
Asel16 leylimleylim bende bebelac gold kullanıyorum normal bebelac kullananlara sorum tadı aynı mı acaba alırsak bebeğimiz fark eder mi şimdiye kadar gold olanı kullanıyorum
ikizkalpler Asel16 ben cevap vereyim madem benim ikizlerim var tadında bir değişiklik yok sanırım anlamadılar bir fark hissetmediler ben şunu anladım sadece bebelac daha iyi kokuyor golda göre :))
melike5461 leylimleylim ben kullandım sabahları kızım çok kıvranmaya basladı ve bebelacta aptamil gibi çok şekerli geldi bana. SMA kullanıyorum memnunum neden değiştiriyosunuz ki ?
Elifumut1617 Bende ilk 1 ay sma aldım sonra bebelac 3 aylık daha da ilk kızımda da bebelac kullandık hem fiyat uygun hem ıyi sanırım sma kilo aldırmadı oğlumda o yüzden degistirdim