pitircik2019 Tecrübeli anneler , memeden kesince süt tamamen ne zaman bitiyor. Cuma günü öğlen ayırdım. Gün içinde çok az sagiyorum. Arada soğuk kompres uyguluyorum. Neler önerirsiniz ? Doğru yolda miyim ?
Laden pitircik2019 ben hiç sağmamıştım. Kendiliğinden akıyordu yeni doğum yaptığım zamandaki gibi. 15-20 günde tamamen kesilmişti süt🌺
pitircik2019 Laden mastit olmaktan korkuyorum. Peki sagmadiginiz zaman sertleşti mi ? Başka bişey yaptınız mı?
Laden pitircik2019 hayır sertleşmedi çünkü dediğim gibi kendiliğinden akıyordu. Üstüm süt oluyordu hep. İkinci gün süt değilde bulanık su gelmeye başlamıştı🌺
pitircik2019 LilyaBn uzun zamandır azaltarak bıraktırmaya çalışıyorum. Maalesef şehir değişikliği sonucu daha da bağlandı ve ek gıdanın baya önüne geçti. Doktoru acilen bırakmamı söyledi. Salça sürdüm ve sütun bittiğini anlattım. Kanadı annecim artık marketten alıp içeceğiz deyip market sütü verdim. Böyle böyle 3 gün oldu şükür ☺️
Huzunlusarmasik pitircik2019 bende dün geceden beri emzirmiyorum ve göğüslerim çok şişti sabah çok az sağdım ama tekrar şişti napmamız gerekiyor acaba memedeki sütü tamamen bitirmek için.
pitircik2019 Huzunlusarmasik tamamen bitmesi 15-20 gün sürüyormuş. Çok sertlestigi zaman az az sagiyorum ben. Bugün 3 günüm , bir de soğuk kompres uyguluyorum ara ara ☺️
Ruzgarnannesi pitircik2019 3 hafttadır kestim çok sertleşmişti 4 gündür o sertlik de gitti cok sıkarsam süt geliyo ama ellemiyorum tabi
E3g4e4 pitircik2019 Gece nasıl yapiyorsunuz benim oğlum gece çok düşkün 21 aylık bende kesmeyi düşünüyorum
Huzunlusarmasik pitircik2019 aynen bende o şekilde yapıyorum birde adaçayı içmek sütü azaltıyormuş onu deneyeyim diyorum sizin de aklınızda olsun 15 gün idare edicez artık 😊
pitircik2019 Huzunlusarmasik nane yaprağı da koyabilirsin arada onu da koyuyorum. Çok şükür şuana kadar iyi gidiyorum 🙏🥰
pitircik2019 E3g4e4 uyku önce iki gece sadece meme kanadı annecim diye anlattım ve gösterdim. Daha sonra hiç sormadı ☺️ gece ise kalkıp su içiyor sulugunu baş ucuna koydum. Beni kaldırmıyor çok şükür 🥰 2 yaş 5 günlük
Ruzgarnannesi E3g4e4 biraz agliyolar 3 4 gun ama sonra alisiyolar her kalktiginda su verdim salladim sonra alisti cabuk adapte oluyolar zaten