Meva0407 Kızlar bebeğim emmeye başlıyor 5-7 dk sonra ağlayarak memeyi bırakıyor kendini geriye atıyor . Aynı sorunu yaşayan oldumu ? Meme değiştiriyorjm diğer memeyide emmeye başladıktan kısa süre sonra yine aynı şekilde tepki veriyor
Deletedmom_49 Meva0407 gazı da olabilir aynı şekilde. Kaldırıp gazını çıkartıp tekrar deneyin. Bir de çikolata vs yemeyin sütun tadını acilastiriyor🌸 iyi emzirmeler soracağınız sorular varsa burdayimm
sademinannesi Meva0407 benim bebeğimde 2 ay 23 günlük aynı hareketleri ara sıra yapıyor emmek istemediğinde zorlamıyorum kendi belli bir süre sonra emmek istiyor o zaman emziriyorum karnını doyurup sonrasında uyuyor sizde emmek istemediğinde başka şeylerle ilgisini dağıtın acıkınca emiyor ben öyle çözüm buldum şuanlık
Birminikprensesannesi Meva0407 uykusu olduğu için yapıyordur. Benim kızımda yapıyor bazen biraz sallayıp mayıştırıyorum emmeye devam ediyor sonra uyuyakalıyor miniğim. Ya da memedeyken sallıyorum öyle de emmeye devam ediyor.
Deletedmom_49 Benim bebeğim böyle yapınca sütüm yetmedigini anlamıştım. Mama yada sagdiginiz sütten verin kaşıkla doyunca birakiyosa içmeyi rahatladiysa doymadigindan yapıyordur
Meva0407 Deletedmom_49 teşekkür ederim cevabınız için sütümün yetmediğini sanmıyorum bıraktığında ağzından süt akıyor tazikli geliyor aksine onun rahatsız ettiğinide varsayıyorım geriye yatarak emziriyoruö ön sağım yapıyorum ama yinede sorunu devam ediyor başka bi sebep arıyorum çok üzülüyorum böyle olunca
Meva0407 Yeniaanne gaz sancısında ayaklarını karnına toplamaz mı ama bebeğim kendini dümdü yapıp arkaya doğru atıyor 😞
Hamuceraa Meva0407 benimde aynı şekil. Gazdan yüksek ihtimalle. Göğsümü sıkıyorum süt geliyor diyorum acaba çekmiyor mu 🙄 ama bazen ağlarken ağzı süt dolu oluyor böyle bir durum
Cigdemsrc Meva0407 benim bebeğimde bi ara emerken kendini düz yapıp memeyi ağlayarak bırakıyodu bende o öyle yapınca yatarak emzirmeyi denedim o zaman emmeye devam etmişti bide öyle deneyin isterseniz
Hamuceraa Meva0407 ben en sok çok değişik yorumlamıştım burda bir posttan ötürü😁 bayaaa canım sıkılmıştı. Dert etmeyin gazdandır. Çünkü emerken karnından ciyuuuvv diye sesler geliyor o an kasılmaya başlıyor.
Sinanseda Meva0407 1 ay 28 günlük oğlum da aynı şekilde öyle yapıyor benim sütüm de tazyikli geliyor hemen gaz doluyo öyle yaptığı zaman memeden bırakıp gazını alıyorum aradan 5 10 dakika geçtikten sonra yine emziriyorum düzeliyor öyle
Mercidursun 3.ayda olur demişti benim doktorum etrafı keşfedıyor dıkatı dagılıyor sakın sessız odada emzır demstı ve 3.ve 4.aylarda meme reddı yasanıyormus genellıkle bahsettgınız meme reddı pes etmeyın bir sure sonra eskı duzenıne donecektır