AyazAlpAlmilaAyza 2 ay 4 günlük bebeğim emerken göz teması kurmuyor. Ama normalde biz ayaktayken bizi takip ediyor bakıyor gülüyor. Emerken göz teması kurmaması normal mi?
srpl341313 AyazAlpAlmilaAyza benim kızımda 5 ay 5 günlük oturduğumuzda yada ayaktayken biz bize bakıyor nereye gitsek görüyor göz teması var ama kucağımıza aldığımızda fazla yüzümüze bakmıyor normal mi bilmiyorum
Soe AyazAlpAlmilaAyza benimki de tam 2 aylık normalde göz teması kuruyor ama emerken kurmuyor bi de fotoğraf çekerken asla bakmaz. Ben de korkmuştum ama normalde göz teması kurduğu için önemsemiyorum artık
yavrukussss AyazAlpAlmilaAyza Benim oğlumda bakar ama çok bakmaz yani normal bence kucagimdaykende etrafa bakicak diye bakmaz ama genel olarak göz teması iyi çok şükür 🥰
AyazAlpAlmilaAyza Soe Bizimki de normalde göz teması kuruyor ama emerken asla bakmıyor.. Fotoğraf çekerken çok çok nadir onunda bilinçsiz olduğunu düşünüyorum. Siz doktora danıştınız mı?
Soe AyazAlpAlmilaAyza yok danışmadım ama rutin kontrollerde doktor detaylı inceliyor bi sıkıntı görmedi
Bebegimm1 AyazAlpAlmilaAyza benm oglumda kurmazdi hatta kucagima aldigimda bana donup gozume bakmazdi 5 veya 6 aylikken kucagimda kafasini dondurup yuzumu gozumu incelerdi.3.ayindan sonra da emerken bana bakardı bunu unutmam cnku yuzume bakıp bakıp kendini guldururdu zor bela emerdi saga sola kafasini cevirip etrafa bakardı acele etmeyin zManla yapiyolar her seyi😁