Benburdayim1 https://resimyukle.org/i/Ru0B7 @Gulsen4224 canım seninde tahmini ni bekliyorum yapabilirsen cok sevinirimm 15 haftaligizzzz Buyrun hanımlarrr
Mucizemsin21 Gulsen4224 ay happy momda size cinsiyet tahmini yaptırmıştım iki doktorum kıza benziyo demişti siz erkek demiştiniz 😂 2 buçuk aylık erkek bebeğim var şuan 😅
tgbmhr Benburdayim1 başka görüntü var mo acaba tam emin olmak icin burda iki tane çıkıntı görünüyor emin olamadım smdi net bakınca
Benburdayim1 Gulsen4224 doktorumuz erkek dediii 15 haftalıkken yanılma payı varmı ki acaba nerdeyse 4 aylıkken söyledi çünkü erkek diyee
Benburdayim1 tgbmhr doktor erkek dedi tam 15 haftalıkken bide buraya sorayim dedim herkez kıza benzettiii
tgbmhr Benburdayim1 erkekte pek yanılma payı olmuyor genelde benm 11 haftalıkken yüksek bi ihtimal erkek demşti erkekte oldu
Gulsen4224 Benburdayim1 Cnm kafa yapısı ve vücut yapısından yola çıkarak tahmin ettim ben bebeğinin pipisini gösterdi ise emin olabilirsin 😊
Benburdayim1 tgbmhr baya emin söyledi zaten özele diyorum bide bir iki defa da ısrar la sordum eminmisiniz diye erkek dedi bebeğinn