Gzmaldeniz 14 günlük bebeğim var çok uykulu olduğu için mememi ememiyor 20 ml anne sütü satıyorum.ve 30 ml de mama veriorum 2 saate bir sizce doğru mu yapıyorum acaba
Smyygz Gzmaldeniz benimde 18 günlük bebeğim. Önce emziriyorum eğer uyandirabilirsem. doymuyorsa mama veriyorum uykudayken ağzını ne yaparsam yapayım açmıyor biberonla ittiriyorum yesin diye.60 ml mama ile doyuyor .
DilaraYigit1 Uyandırmaya çalıştınız mi bende 9 Ağustosta doğum yaptım. Her emzirmeden önce altını alıyorum, yapmış oluyor. O sırada uyanıyor ve emziriyorum. Kendisi memeyi bırakana kadar emiyor 2 saatte bir bazen 2 saatti geçtiği oluyor
Burcubkb Smyygz uyurken mama vermeyin derim Allah korusun ciğerine kaçabilir zorla uyandırıp öyle verin
Smyygz Burcubkb sarılık olduğu için çok zor uyandorabiliyorum.ac kalmasin diye uykuluyken biberonla besliyorum
Eylul-1 Bizde 26 günlük olduk ilk zamanlar bende uyandıramıyordum doktoru serin yerde altını aç uyanır dedi bide atlet zıbın giydir demiişti sıcakta mayıştığı için uyanmaz dedi çok şükür klimalı odada emzirdim sürekli sarılık felan olmadı
Eylul-1 Findikbebisim evet serinse altına ince bi pijama giydiriyorum bide uyurken çorap ama zaten çoraplarıda kendi çıkartıyor üstünü örtmeyide hiç sevmiyor
Findikbebisim Eylul-1 çok teşekkür ederim bende bazen uyutamıyorum acaba sıcaktan mı diye düşünüyorum o nedenle sordum ben hep uzun kollu giydiriorum doktorumuz iki battaniye ört geceleri dedi hatta napcağımı şaşırıyorum
Eylul-1 Findikbebisim sağlık ocağına kısa kollu zıbınla götürmüştüm çıkart bunu dedi atlet giysin dedi uzun kollu daha hiç giydirmedim en iyisi kendi doktorun kendin ol sen havayı nasıl hissediyorsan öyle giydir bebişini odanın için 22-23 derece olcak şekilde zıbın pijama giydir üstğnede ince muslin örtü tamamdır