Mamaqueen Tadi gayet guzel tuttu furuttlili balik yagi ama icmek istemiyor 2 yasindaki bebegim. Birseyle karistirilip verilir mi balik yagi? Bilen var mi?
peri_lendinn Mamaqueen başka bisey sorucam bende 1 buçuk Yasin da ki oğluma kullanmak istiyorm çok zayıf istahsiz sizce ise yararmı yani amacı ne balık yağınin
Misirekmegii Mamaqueen ya ben kefir döküyorum üstüne kefir sanıp içiyor yoksa itiyor içmiyor biraz üstünde kaliyorsada leş gibi kokuyor 🤮 belki yanlış ama başka içmiyor bilemedim benimde mollers tuttu furitti birde hergünü veriyorsunuz ölçünüz nedir
Mamaqueen peri_lendinn canim balik yagi omega 3 icin ve daha icinde baska vitaminlerde oluyor. Ayrica hem istah acabiliyor hemde kilo boy uzatir
Rumeysanur peri_lendinn balık yağı OMEGA üç vitsminini sağlıyor beyin ve gelişim.icin önemli bir şey kilo aldırır mı bilmiyorum
Mamaqueen Ciham gercekten mi pekmeze katilir mi ? Bi zarari olmaz degil mi ikisi birlesince etkisi falan kaybolmaz
peri_lendinn Mamaqueen anladim canım . Peki tavsiye edebileceğin balık yağı varmı eczaneden alabilecegim
Mamaqueen peri_lendinn ben möllers marka aldim. Tutti furutti aromali. Tatli sakiZ gibi kokuyor tadida oyle herhalde. Ona bakabilirsin. Bu arada sen peri degilmisin. Hani bana su iftira atanlardan😞😀
Burcu60 Mamaqueen benim oğlumda icmiyoedu kral şakir var üzerinde onun sayesinde içiyor kendi çıkarıyor alkışlıyor görünce
nurelem Mamaqueen canım ölçek olarak nasıl veyorsun bende kullanıyorum möllers ama içince hemen öksürüyor ve en sonunda kusturdu
peri_lendinn Mamaqueen yaa🤭 nasil hatırladın dedim şimdi hatırlamaz 😅 geçmiş tozdur üfle gitsin 😁 kusura bakma o şey icin de 💞
Mamaqueen Misirekmegii canim ben her gun vermiyorum haftada 3 kere veriyorum yaz ayi oldugu icin. 2 yasinda 2,5 ml veriyorum. Yani 1 tatli kasigindan biraz az oluyor. Bu arada kefir etkisini goturur sanki :/
Mamaqueen nurelem evet benimde içince oksurup öğürdüğü icin icmek istemiyor. 2 yasinda 2.5 ml veriyorum haftada 3 kere.