Fatmao7 Dikişleriniz kac güne döküldü hanımlar benm onbes günüm oldu dıstakiler düştü ama içerdeki duruyor hala kafama takıldı
dontsleppyunhappy Fatmao7 normal doğum mu canım, ben sezaryan oldum da yapıştırma oldugu için dikiş falan yoktu.
Eminos Fatmao7 dogum yapali bugun 6 gun oldu dikisler duruyor onceki dogumumda ne zaman dökülmüştü onu da hatirlamiyorum keske hatirlasam
Gorkemkc Fatmao7 2 hftalık lohusaydım tüm dikişlerim düşmüştü kanamam da bitmişti ama insandan insana fark vardır tabi
Fatmao7 Gorkemkc benimde ilkinde sadece dıstaydı sıkıntım olmamıstı bu ikinci dgumum içerdede var ilk defa olunca korktum acıkcası evet deişior inş bnmkide düser hemen 🤷♀️
kahvela Fatmao7 kırk çıktı kendime geldim valla çok zorlu bi süreçti benim için iç dikişlerden ziyade dış dikişlerin düşmesi daha uzun sürüyo sanki benim 16 dikişim vardı bu arada
Fatmao7 kahvela kişiden kişiye degişiyor bence canm bnımde dıs diikisler 10:günde düştü iç dikişi beklıyorum baklm bizde 40ta rahatlıcaz herhaldr ole gozukuyor