Avci-1 Merhabalar. Sütümü sağdığımda en fazla 35 CC çıkıyor. Bebeğim mecburen mama ile besleniyor daha çok. Bana etkili süt arttırma önerileri verebilir misiniz lütfen😭
Denizin-Egesi Avci-1 incir hoşafı yapıp içebilirsiniz bol su tüketin bulgur çorbasıda arttırıyor stressiz uyuma ve dinlenme mama almadan büyümeyen bebek bilmiyorum benimde bunlar ile sütüm var ama mamada alıyor yinede
Avci-1 yigitinanneesii Dut suyu içtim rezene aşırı gaz yaptı bebeğim ve bana steel tea de içtim ama yaramadı ya
Derinmavi Avci-1 milk tea içinde çevremden olumlu sonuçlar alanlar vardı ama ben humana içtim çok memnun kaldım inşallah sizdede olumlu sonuçlar verir
Okd2021 Solgar B12 tablet. Gunde 3 kez 2 ser tane. Emzirme danismanim onerdi. Baska hicbirsey icme dedi. Ama doktorunuza sorun mutlaka
Okd2021 Avci-1 bir de tam 24 saat sonra etki ediyor. Acele etmeyin. Ben cok agladim cok stres yaptm sutum varmis meger. Ama bunun cok faydasini gordum bebegim 45 gunluk
tugcena19 Internette tarifi var incir uyutmasi bana cok iyi geldi bir de 4 litre su iciyorum hic istisna etmeden sutte zamanla artiyor rahat olun bir de zihin yorgunlugu da sutu azaltiyor umarim isinize yarar