Selmakm Merhabalar,benim bebegim 5 ay 10 gunluk ve gunde 4 ya da 5 kez emiyor.normal mi acaba anneler,siz de durumlar nasil?
GulllCannn Selmakm sadece emiyo sa günde 5 kez az gibi ama bilmiyorum tabi ne kadar süre emdiği bağlı uzun emiyomu
Lovely90 Selmakm kilo alımı iyiyse sorun yok :) benim kızım da 5 oldu. neler ediyor bi emiyor kafayı 180 derece çevirip etrafı inceliyo sonra bidaha emiyor derken yarım saatte zor emziriyorum vallah yoruldum 🙈hiç saymadım ben ama gece 2-3 kere emiyor gündüz de 2-3 saatte bir veriyorum savaş veriyoruz zaten emerken ayakta bile emziriyorum bazen 🙄
Zeynepppppp 8 aylık bebeğim 2saatte bir emiyo geceyle beraber 8 kez emiyodur bence 5 aylık bebeğe az o
Selmakm Zeynepppppp ben sık sık teklif ediyorum ama emmiyo.emerek uyuyo acaba sadece uyumadan once emmeye mi alisti?ne yapacagimi bilemiyorum
Zeynepppppp Selmakm o aylarda meme reddi olabiliyor aynen benim kizimda 4 5 saat emmedigi oluyordu ısrar etme bı al dene emmiyorsa zorlama düzelecek zamanla
Serrase Selmakm çevreye ilgileri artıyor ya ondan bizde 5 aylık olduk uykusu bile azaldı günde 3 kere uyuyor az az. emmesi de öyle 2 3 saat emmediği oluyor ama zaten aç olunca durmuyorlar ağlıyorlar normal bence.