Tugceeek Oğlum 2 gündür asla sağ göğsümü emmek istemiyor. Solda hiçbir sıkıntı yok ama sağı çarprazlama bile denedim emmiyor mecbur sağıp veriyorum. 3 aylığız başına gelen var mı acaba ne yapmam lazım emmesi içiin 😕
MutiEss Tugceeek benimde kızım sol göğsümü emmiyor. Pes etmeden sürekli denedim Şuan tutuyor bizde 3 aylığız 🙏🏻
Nur1706 Tugceeek benimde 2 ay 5 günlük oğlum doğduğundan beri sağı hiç almadı Sadece solu emziriyorum ne yaptıysam almadı
esraeerdogann Tugceeek meme reddi vardır benimde öyleydi 3 aylıkken farklı şekillerde emzirdim mesela ben ayakta emzirdim sağ göğsümü reddediyordu şuan alıyor artık atak döneminde şuan bebeğiniz merak etmeyin geçiyor ☺️
Tugceeek MutiEss Bende çok açken ağlatıyorum baya öyle mecbur kaldığı için emiyor ama içim el vermedi ağlamasına mecbur sağarak verdim😕
MutiEss Tugceeek öyle yapmanıza gerek yok çünkü yine almazlar. Ara sıra onu da verin 5 dakika bile tutsa kâr. Kırklıydı kızım emmemeye başladı sol tarafımı 3 aylık oldu daha 1 haftadır alıyor. Çünkü ben sürekli o tarafı da verdim. Bende bir süre sağdım🙏🏻
halamidagakaldirmislar Benimde kızım bi ara sağ göğüsü emmek istemedi, bende önce solu biraz emzirip hemen peşine hızlı şekilde sağ göğüse aldım çok uzun sürmedi zaten sonra sorun çıkarmadı ☺️
halamidagakaldirmislar Tugceeek ama sağ göğüsünüzü emmese bile ihmal etmeyin ki süt azalması olmasın ☺️🥰 inşallah çok sürmeden atlatırsınız 🙏🏻
Kubralya1 Tugceeek benimde olmuştu sağ göğsümü almıyordu bir ara ilk solu verip 2 3 dakika sonra sağı verdim tekrar mı almadı tekrar aynisinı yaptım gece kalktığında direkt sağ göğsümü verdim biraz sabır işi ama hemen sagip vermeyin bence yoksa öyle alışır. Bu arada sonra düzeldi suan dört buçuk aylık