Balcicekkiz Kızlar bu çaydan aldım bugün kullanmaya başladım araştırdım kullanıp kilo veren varmış siz kullandınız mı kullanıp zayıflayan var mi birde emziriyorum zararı için çok araştırdım zayıflamak istiyorum artık yapıştı bu kilolar gitmiyor doğumdan beri.
alinsmom1 Balcicekkiz kesinlikle böyle şeyler içmeyin kalbinize ve böbreklerinize çok zararlın. Küçücük bebeğiniz varken kendinizi riske atmayın sonu hep hastanede bitiyor
GoGirl Balcicekkiz o kadar ayrintili hatirlamiyorum iki turlusude vardir onemli olan bogazi tutmak emzirirken icmekte ne kadar dogru bilmiyorum doktora mutlaka danisin
Guzelkizimbenim Balcicekkiz ben 😊 kullandım çokta güzel kilo verdim sabahları ac karnina 1 bardak içiyorsunuz yarim saat sonra kahvaltı ve günde 3 litre limonlu maydonozlu su zaten o çay sizi susatiyor iştah kesiyor
egelisamom Balcicekkiz 5 6 kilo fazlam vardı bende kullandım çokta memnun kaldım çok şükür hiç bir sorun yaratmadı ama oğlum emmiyordu o sırada bence emzirmeyi bıraktıktan sonra kullanabilirsiniz :) çok güzel tuvalete çıkarıyor ama bol su içmeyi de ihmal etmeyin su çok önemli bunu kullanırken
Guzelkizimbenim Balcicekkiz emzirirken kullanılmaz die biliyorum onun içindeki bitkiler flan sütten çocuğa geçer bizim öyle bi tanıdık içti bebek de zayıfladı ve kasları çok kötü oldu şimdi fizik tedavilere götürüyorlar içmeyin emzirirken biraz sabredin memeden kesince için
Nefesimkizim Balcicekkiz emzirirken bu gibi seyler kullanmak zararli.sana olmasada bebege yan etkisi olur