Mefeannesi Hiç sevmem kahvaltı yapmayı da hazırlamayıda 😀 eşim için hazırlıyorum ama neler yapıyorsunuz kahvaltı da 🤩
Browni_61 Mefeannesi haha Aksm gozleme yapmıştım onardn vardi esim calisiyo bugn zatn onlrla berbar kahvlti yaptk.Normlde menemen patates kizartmasi faln yaprm cogunlkla patates kizartiriz cunku esime hergn kizartsan asla bikmaz o yuzdn patates kizrtirm gnlde omlet faln yaprm bazn yanina o seklde
Feyzosunannesi Mefeannesi Ben çok severim kahvalti hazırlamayı ve yemesinide😂 eşim vardiyalı calisiyo çoğu zaman sabahları evde olduğu için çeşit çeşit şeyler hazırlarım🌸 Menemen, omlet çeşitleri, bazlama, pankek, krep, mini pizza vs hergun bı çeşit yaparım 😂
heyymomm Mefeannesi bazen pankek yapıyorum çikolata ve muzla yiyoruz ama çoğunlukla yumurta patates kızartması kuymak gibi şeyler
Muhasebeciana Mefeannesi bende kahvalti hazirlama derdinden nefret ederim bugun gittim hazir pogaca falan aldim 😁
Bebek2020_ Mefeannesi ✅biberleri küçük doğra. Patatesleri küçük küpler halinde doğra. Sarımsak ekle. Domatesi rendele ekle. Azıcık salça nane tuz. Özdeşleşmesi için sıcak su. Patatesler yumuşayıncaya kadar pişir ✅yine biberleri küçüm doğra pişir. Üzerine domates rendele. Az kekik tuz. Piştikten sonra kaşar peynir üstüne ekleyip erit ✅sebzeli omlet ✅domates salçalı yumurta ✅ kuymak ✅poğaça sigara böreği
Demetbulut Mefeannesi her pazar bazlana tost gunumuzdur .. adet haline geldi . Bazlamayi kendim yapiyorum ❤
Muhasebeciana Mefeannesi aynen aynen valla zeytin peynir bile ciksrtmadim bi sallama caylardan demledim kocama tamam oldu da bitti masallah😁😁
seymakmtrnsf Mefeannesi Genelde evde ne varsa o an. Ama yufkam falan varsa peynirli tava böreği, kaşık dökmesi yada pankek, sucuklu yumurta vs yaparım. Oğlımda çok seviyor çünkü hamur işini☺️
isabel Mefeannesi bayat ekmek pizzası In çeşitleri, kırpık börek, kızartma, kaşarlı domates kızartması, yumurta çeşitleri, bazen pankek