151120 Yoruldum bir haftadır 9 aylık kızım saat başı uyanıyor ben yeni Doğanken bu kadar uyanmamıştım ama bu ne böyle baş ağrısından ölcem artık .
Elif_1309 151120 benimki 23 aylık kaç gündür uyku yok yarım saate bı kalkıyor artık ne yapacağımı şaşırdım😔
Biranne91 151120 14 aylık oğlum 4.aydan beri saat başı uyanıyor. Söyleyeceklerim bu kadar. (Huni takmama çok az kaldı)
151120 buselidunya aynen kuzum diş çıkarıyor ama İnan sabrım kalmadı birini patlattı yanındaki şiş onun huzursuzluğu sanırım
Aleynameva 5 Aylık bebeğim. Badem gözleriyle oyun oynamak için bana bakıyor. Ama ben ona bakmamaya çalışıyorum. Yoksa güleceğim ve oda gülecek uykusu açılacak 🤪 Muhtemelen dişleri sebebli uyumuyor olabilir bebeğiniz
Asel4549 151120 benmde oyledi bir aylık oldu smdi uyumuyor geceleri sürekli uyanıyor emziriyorum da yok uyumuyor
Asel4549 zeynepcimmm bende öyleyim bu yüzden ailemin yanına gidicem yanımda kimse olmadığı için uykusuzluk baş ağrısı yapıyor artık bnde sinirlerim bozuldu
Lisa3349 151120 Bizde aynı durumdayı9 ay 10 günlügüz son bir haftadır yerinde dahi yatmak istemiyor malesf:(
151120 Lisa3349 aynı ya gündüz uykuları da bi değişti bir saat falan ayakta sallıyorumdur gece uyanınca bir de alkış falan yapıyor kendi kendine 😂😂
Eyllebr 151120 benım kızda aynı besıkte yatıyordu bır aydır bazen yanımda 3 gündür yanımda uyuyor sadece ıkı kere kalkıyor ay kızı besıkte yatırdığım gün 10 dk bır beşiğinde yatmıyor 😭🤦🏻♀️
Biranne91 lalbg saat şuan 5:29 ve ben 3:30 dan beri ayaktayım he bu arada 2de yatmıştım. Sebepsizce uyumayan bir bebeğim var ☹️