DidarKuru Ay basinda sunnet olacagiz, istanbul anadolu yakasi ozel hastane tavsiyeleriniz nelerdir ? Yoksaaa ozeli bosver devlet hastanesi mi dersiniz ? Devlette var mi onerdiginiz doktorlar
Ayseege6156 DidarKuru ben medicalpark da yaptırdım oğlumu 2 aylıktı öyle rahattı ki valla 2 günde iyileşti ama Gaziosmanpaşa medicalpark da ilhami hoca var tavsiye ederim eğer giderseniz
Tosbiktos DidarKuru şu an pandemiden dolayı devlet hastaneleri yapmıyor sünnet zorunlu olmadığı sürece komşumuz yaptrckti da özele yaptrdi
1prens1prensess DidarKuru devlet hastaensi önemli bişey yoksa eğer yani pipisinde bir sorun yoksa yapmıyor pandemi nedeniyle 4 ay önce gitmiştik yapılmadığını söylediler bizde özel eve çağırmıştık
DidarKuru Ayseege6156 bende ilk oglumun dogumunun 2. Gunu yaptirdim daha hastanedeydim, gobeginden daha cabuk iyilesti sunneti. İnanilmaz rahatlik ve kolaylik… Ozeldeydik ama simdi diyorum gerek var mi ozele kararda veremiyorum.
Ayseege6156 DidarKuru aynen göbek başı düşmeden daha iyiymiş 🙈 elbette siz bilirsiniz ama şuan biliyorsunuz devlet hastahanelerin çoğu pandemi hastahanesi ve covid oralarda daha da yaygın özellerde de var ama oralar gibi değil sıf bu yüzden ben olsam özel tercih ederdim ama yine sizin fikriniz önemli 👍🏻
DidarKuru Ayseege6156 covid basindan beri evden cikmaya cikmaya artik covid illetini unuttum. Dogru soyluyorsunuz sirf bu yuzden ozele gidilir
Gulumse1 Kızlar devlet hastanesi sünnet yapmıyor demişsiniz ama benim bir tanıdığım 2 oğlunu da yaptırdı. 1 ay öncesinde acaba ilden ile fark ediyor mu? Yapılıp yapılmadığı.