didemblr Kızlar bebeğim 5 ay 1 haftalık deniz tatili düşünüyoruz biz gidene kadar 5 buçuk aylık olacak tam olarak ama 6 aydan önce denize girebilir mi bilgisi olan arkadaşlarımı bekliyorum ve deneyimleri olan arkadaşlarımdan da deneyimlerini almak istiyorum
Aselbusraa didemblr lütfen gittiğiniz denizin temiz oldugundan emin olun biz 7.ayında soktuk enfeksiyon kaptı 1 ay uğrastık yeni yeni düzeliyor sükür…
Sevilnzl didemblr 2 buçuk aylık bebeğim denizle tanıştı ve çok sevdi, doktor 3 aydan önce önermiyoruz ama akşam 4 ten sonra güneş kremi mutlaka kullanarak sokabilirsin demişti. Boyun simidi aldık takıyoruz kendi kendine yüzüyor ve çok keyifleniyor😍
Aselbusraa didemblr decatllonda bedenler kucuk bilginize mutlaka cm lerine dikkat ederek alın..eger int sipariş edecekseniz
didemblr emirinannesi17 yaa çok sevindim çok şükür darısı bize inşallah teşekkür ederim neler yaptınız peki önerileriniz var mı tatil için
maviboncukruyasi Girebilir 😊 Yanınıza sinek kovucu sprey, güneş kremi, etkili bir pişik kremi, bol miktarda mayo bez almayı unutmayın 🙈 birde termos çanta benim çok işimi görmüştü mama saklama açısından 😊
didemblr maviboncukruyasi sizin sinek kovucu neydi bir de ve de güneş kremini nasl uyguladiniz gün içinde bebeğinizi kaç dk denizde ya da deniz kenarinda tuttunuz
didemblr Aselbusraa işte çok korkuyorum bundan Allah’ım şifa versin miniğe inşallah ama nereden anlicaz ki denizde mikrop olup olmadığını 😣
emirinannesi17 didemblr sudan biraz korktu canım ya fazla giremedi suya ilk soğuk geldi sonra alıştı ama fazla sokmadim ben nolur nolmaz diye sonra kayınvalidem baktı bı sorun yaşamadım herhangi bi şey ama güneş kremi mutlaka al yanmasın kuzucuk başka bişey oneremicem cnku benim çocuğum güneşte fazla durmadı oyuzden 🤷🏽♀️
Aselbusraa didemblr uv geçirmeyen bebek mayoları ve sapkalar var ben ondan almıstım…sadece guneş kremini yuzune uyguladım 7 aylık oldugu için..
Aselbusraa didemblr teşekkür ederiz..marmara ise sokmayın derim..inş tatiliniz güzel geçer…iyi tatiller
Aselbusraa didemblr siz 5 aylıksınız 6 aydan önce güneş koruyucu önerilmiyor isterseniz doktorunuza danışın
maviboncukruyasi didemblr incia kullandım spreyi güneş kremi de mustela kullandım denize 10 dk sokup çıkardım çıkarınca mayo bezi değiştirdim tekrar krem sürüp Müslin panço giydirdim 😊
didemblr emirinannesi17 Çok fazla suda ya da direk güneşte tutmayı düşünmüyorum canım 👍🏼 yaa 5 buçuk aylık azcik 6 sayılır 🙈🤔
didemblr Aselbusraa mayoyu hangi marka aldiniz ben baktım netten ama pek göremedim yalnzca owlinin vardi üşütmeyen kumaş diyodu bi de