Rabiamhmt Kızlar bebeklerınızı doyurmak için uykudan uyandırıyo musunuz yoksa kendı uyanmasını mı bekliyorsunuz
Beyzasmom Rabiamhmt 2 ayını bitirdikten sonra hiç bir zaman uyandirmadim gece kendisi uyanırsa emziririm onun dışında gece uykusunu öğrenmesi gerekiyor uyandırmayın bence sizde 2 ayı geçtiyse
Buuseg Rabiamhmt hiç uyandırmıyorum açıkcası 5 saat bile uyuduğu oldu. Birkaç sefer kıyamadım emzirdim bu sefer Bi uyandı zor uyudu. Uyku kalitesi için bence uyandırılmamalı. Zaten acıkınca uyanıyorlar da bu ara benimki hep aç 🤭🙄
Rabiamhmt Happyturuncu bebegım gunduz hıc uyumaz gece 3 saat oldu uyuyo suan acaba doyırsam mı dıye dusunuyorum 3 aylık bebegım
Gamze53 Rabiamhmt 4 saatte de uyanmassa uyandırıp besleyebilirsiniz benim fikrim tabi çünkü uyudukları için hareketsiz kalıyor yediklerini hemen sindiremiyor buda ister istemez kilo almasına sebeb oluyor
Fatmalaz Rabiamhmt Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama burda uygulamada bile 2 aylık bebekler için artık gece beslemek için uyandırmaniza gerek yok uyku kalitesi için yaziyodu kendi kalkarsa besleyin bence
Rabiamhmt Fatmalaz 3 aylık olacak artık bıkac gun sonra bende uyandırmıcam kendı uyanmasını beklıcwm tesekkur ederim ♥️
Stefka25062021 2 aylık olduktan sonra geceleri bebeğiniz uyanmadan uyandırmanıza gerek yok, bize doktorumuz öyle söylemişti. Kendisi acıkıp uyanırsa o zaman emzir, artık uyandırma demişti.
Rabiamhmt Stefka25062021 bende beklıcem uyumak istiyorum uyansın emzırıp uyuyayım zaten normalde 2 saatte bır mutlaka uyanır en azından 1 saatte olsa dınlenırım😌
duyguanne Bizim de bazen gece 6 -7 saat uyuyor ilk başta 4 saat kalkmadı ben uyandırdım 3 saatte bir zorla emzirmeye çalışıyordum geçen hafta doktorumuza sordum bana çok kızdı 8 saate kadar uyuyabilir artık uyandırma büyüme hormonu salgılaması gerek bu da uykuda olur o uyanmadan uyandırma 8 saati geçmesin yeter dedi . Uykusunda büyüsün ninnisi yani 😉
benaslindayohum Rabiamhmt uyanmadan besliyorum bzimde 2 gun sonra 3 aylik oluck biberonla besleniyo dudagini actrip veriyorum doktr kan sekeri duser demisti 6sinda gdcem tekrar insallh artik uyuyabilirsin der 🙄