Yasemin_5470 Kızlar 2 yas bebeklerinızın konusma si nasıl bizim ki canı isterse soyluyo arada buda beni korkutuyor konusmayacak mı diye sizde durumlar nasıl
Minikprenses_1 Yasemin_5470 Canı isterse ne söylüyor mesele bizimki 21aylik her kelimeyi çok iyi cikaramasada kendince konuşup cümle kuruyor kısa kısa .. Ama her çocuğun gelişimi farklı
1prens1prensess Yasemin_5470 ya bu aralar buda benim korkum olmaya başladı henüz 21 aylık ama hala cümle yok anne baba mama nenni böyle kelimeleri var hep 30-40 a yakın vardır kelimesi ama acaba cümle yaşı ne zaman onu kestiremiyorum bilgili anneler varsa yazarsa bende sevinirim
Yasemin_5470 Mom9870 cok nadir soyluyor anne huzursuzluğu oluyo konusur bu seferde 5 dk sussa dersin diyorum ıcımden bazen ama yine de
Yasemin_5470 Huzurum sanki konusmak istemiyor gibi gelıyo etkinlik yapıyoruz bol bol herseyı gosterıyo resimde sorunca ama eskiden daha cabuk soylerdı kelimeleri sımdı ısrarla soylemıyor sanki
Yasemin_5470 Minikprenses_1 anne ver anne yapma o degil baba geldi onu ver falan bu kadar az gelıyo bazen
Minikprenses_1 Yasemin_5470 Bence normal ama çok sıkıntı ediyorsan doktor muayenesinde sorarsın yine canım üzme kendini
Yasemin_5470 Bebekaras demi tsk ederim biraz rahatladım annelik cok zor bide pandemı de kimseyi goröedı sosyallesmedı o yuzden insan korkuyo
nilbuglem Yasemin_5470 bence içiniz rahat olsun bir anda açılıyorlar be şaşıp kalıyorsunuz ☺️ Benim kızımın da kelimeleri tek tüktü 26.aydan sonra yavas yavas 2.li cümleler kurmaya basladı şimdi 29 aylık her istediğini dile getiriyor 😅 Ama hala söylemedigi şeyler var ama her sey zamanla 🌸🙏🏻
Yasemin_5470 nilbuglem demi aslında ben rahattım ama kaynanam coxugu o kadar cok kıyaslıyor ki Baska bebeklerle ister istemez bılınc altımı etkılıyo sagolsun
2lokummannesiii Yasemin_5470 Etkinlik yaptıkça açılacaktır. Biriktirdiklerini bir anda söyler. Ayrıca cümle de kuruyormuş.
Bebekaras Yasemin_5470 aynen öyle benimki çok kelime bilmesede bildiği kelimlerle asla susmuyo oda ayrı bi dert yani 😂
Tospiktospik10 Yasemin_5470 hmm benim ki de 27 aylık.ayni şekilde abla giti gel gel baba gel gel şu mama bu kadar. Endişeliyim ama lakin ne yapacam bilmiyirim..
Yasemin_5470 Tospiktospik10 valla yapacak bırsey yok galiba ben bunu anladım sureklı konusuyorum soruyorum ama yok