Sirinbusra Dokuž aylık oğlum altini açtığımda banyoda sürekli orasını cekistirmeye başladı kızarıklık oluyor artık . Koparmak ister gibi çekiyor kasıyor . Bu neden oluyor başına gelen varmi
Mlke301020 Sirinbusra 9 ay 22 günlük aynı uğraşmak istiyor bir şeyler yapıp oyalıyorum bilmiyorum ne zaman unutur🤷🏼♀️
Merve87 Sirinbusra 1 yaşında oğlum 10.ayda yapmaya başladı doktora sorduğumuzda normal kendini keşfediyor kızmayın abartı tepki vermeyin dedi geçen haftalarda sünnet ve ufak bir operasyon geçirdi ondan sonra bıraktı zaten şimdi çok nadir yapıyor normal yani endiselenmeyin..
BirSusamTanesi Sirinbusra altını açtığımda diyorsun işte sıcaktan bez kaşındırıyordur biz bile 3 4 gün takıyoruz ped mahvoluyoruz birde onları düşün hep altı bezli 😊
Alanbebek Sirinbusra 9 ay 10 gunluguz her altını actıgımda elliyor ve cekelıyordu hayır dıyınce bırakıyor elıne baska bırsey verıyorum oyalanıyor yapmamasını engellıyorum cunku sıkıyor pipisini 🤭
Sirinbusra Mlke301020 Hiç unutmuyor banyoda falan koparacak gibi çekiyor. Kızarıyor tasagi. Korkuyorum bnde
Birkucakmutluluk Sirinbusra benimki huy edindi. Her açtığımda oynuyor aylardır. Üstüne gitmekte istemiyorum. Sadece pis kakalı dediğimde ellemiyor. Hatta bazen bezden çıkarmaya çalışıyor. Heralde keşfediyorlar
Tugcecivan Sirinbusra Ayyy benimkide sekiz aylık yaklaşık bir aydır benimkide öyle neden acaba ya bende merak ettim doktora da sormayida unuttum
Senemmm11 Sirinbusra bizde yeni yeni başladık her altını açtığında pipisini tutup cekistiriyor resmen uzadı 😂🙄 bende dikkatini dağıtıp ıslak mendil paketini eline veriyorum üstündeki bebek resmini gösteriyorum nerde bebek falan diyorum oyalıyorum
aay1 @Sirinbusra bebeğim 8 ay 10 günlük aynı durumdayız bence bezi çıkartınca rahatlıyorlar ve kaşımak istiyorlar kaşırken ellerine geliyor bu sefer orasını kaşıyorlar diye düşünüyorum🤔
Sirinbusra aay1 Çok cekietiriyor bizimki. Tasagi kızarıyor zeytin yağı sürüyorum kasiniyorsa gitsin diye Bask a ne surebilirim bilmiyorum
Cemoloy 11 aylık olacak, aynı şeyi yaşıyoruz. Hatta bazen bezliyken bile yelteniyor baktı ki bez var bırakıyor 🤷 oyuncakla falan dikkat dağıtmay çalışıyorum da yani bıraksak kopartcak herhalde gerçekten
Sirinbusra Cemoloy Ama tasagini kizartiyor koparacak gibi çekiyor acısa ağlar . Ama kasiniyormu diyorum zeytinyağı sürüyorum baska ne surebilirim bilmiyorum