Pirayederen Ateşi 38.0 uyuyor şu an üstünde bir tshırt var . Eşimde yok nöbette panik oldum . Sizce uyandırıp bi duş felan aldırsam mı 😓
Hilalse Pirayederen odanın ısısını düşürebilirmisin? Ama yinede kaldırıp bi çay kaşığı ateş düşürücü şurup verin bence
Mom9870 Pirayederen Uykuda ateş daha fazla artar bence uyandırıp ateş düşürücü verecekseniz verin 38 üzeri verebilirsiniz. Önce ılık duş aldırmak daha iyi olur ama uykudan kalkıp duş aldırmak zor olur. Sık sık takip edin.
Annesirintugceuzun Pirayederen Uyandırın öyleyse. Calpol verin ve ılık uygulama yapın. Başına, kasıklarına, koltuk altlarına. Yarım saat boyunca. Sonra 20 dakika bekleyip tekrar ateşini ölçün. Ona göre de acile gidin. Enfeksiyon veya enfeksiyon başlangıcı olabilir.
Ssssraa ateş iyice yükselip uykusunu derinleştirebilir. Uzuvlarına, kaşıklarına ılık kompres yapın bunu yaparken her türlü uyanacaktır. O yüzden korkutmadan uyandırıp, duş aldırın derim. 38 bucugu geçerse şurup verirsiniz, geçmiş olsun.
Pirayederen Mom9870 Hilosum Annesirintugceuzun Gizem61 Aleynameva Zerr Etiketleyemediğim Yazan herkese teşekkür ederim . Sürekli takipteyim kaldırdım sildim ılık pamukla şu an 37.7 oldu beklemedeyim 😓
Gizem61 Pirayederen kesin kaldırın. Ben kaldırıyorum öle durumlarda allah korusun ilerisi kötü olabilir
Aleynameva Bence mutlaka uyandırın. Başından altıni ılık suda yıkayın. Başına su deydirmeyin. Ateş durücü verin Allah şifa versin.
Zerr Pirayederen Uyandırın ateş daha önemli düşürün o tekrar uyur zaten. Hiç anlamazsınız bi an da çıkabilir
Alanbebek Pirayederen üstündeki tsortude cıkartın 36.5 bulana kadar gıydırmeyın düştügü zaman tek zıbınla yatırın