KahramanAnne Kızlar tayinimiz Ankara’ya yeni çıktı bura da çok fazla yer bilmiyoruz . Böyle ucuz çarşısı pazarı olan avm gibi değil de oluyor ya hani pazarı içinde kıyafet tekstil vs her şey oluyor. Ya da kapalı çarşı tarzında yerler nerede acaba bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim
antropologanne KahramanAnne Ulusta çıkrıkçılar yokuşu var, yine ulusta anafartalar çarşısı var, persembe günleri sıhhıyede sosyete pazarı kuruluyor, kızılay metro altı, aşaĝı eĝlencede küçük dükkanlar var. Aklima ilk gelenler bunlar oldu.
Yasemin_06 KahramanAnne Cnm sincanin çarşısı tam istediğin gibi yer zaten oraya git Kızılay’ı felan aramasın Kızılay gibi yer herşey var iğneden ipliğe. Gimsa büyü marketinde var ordada a dan xye aradığın her şey var ürünlerinde dışarıya göre faha uygun fiyatli
Turna KahramanAnne her cumartesi yenikent tarafina pazar kuruluyor dedigin gibi orda o zemte baya perdecide var bende torekentteyim canim bende gurbettim hoşgeldin 😂
Melihakrds KahramanAnne pazar olarak bilmiyorm ama sincan çarşısı zaten dediğiniz gibi küçük küçük bir sürü dükkan var her konuda her aradığınızı her fiyat aralığında bulabiliyorsunuz ankarada yaşarken özellikle sincan a giderdim bazen alışverişe yiyecek olarak diyorsanız emin olun gimsa pazarla aynı fiyat bazen daha da ucuz oluyor
KahramanAnne Melihakrds Aslında yiyecek olarak değil tül ve perde arıyoruz . Yani böyle tül perde satan bir yer de diyebiliriz . Sincan da varmıdır varsa neresinde acaba
Melihakrds KahramanAnne sincan çarşıda çok var tülcü adım başı dükkan zaten. Biraz uzak ama hamamönünde çok ucuz ve güzel perdeciler var orası toptan yeri olduğu için daha uygun. Ben 2019da 3+1 evi komple 1900e diktirmiştim fon perdeler de içinde
KahramanAnne antropologanne Kızılay metro altına gittik bugün çok fazla seçenek yok. Sosyete pazarları içimde her şey oluyor mu tekstil gibi mesela. Tül ve perde arıyorum aslında
Yasemin_06 KahramanAnne yani bulabilirsiniz elbette Sincan büyük bı yer her yerinde tül cu bulabilirsiniz
KahramanAnne Turna Törekent de de pazar günleri pazar var diyorlar orası nasıl acaba 😂 ya aynı yerdeymişiz😂 Hoşbuldum uzun zamandır gurbetteyim gurbet bana zor gelmiyor da böyle bilmeden bir şehrin içine düşüp alışana kadar bocalamak zor geliyor 😂
Turna KahramanAnne orasida var evet ama yenikente gore küçük kaliyor yenikentte daha cok secenek var canim😂ben alisamadim daha gurbetlige,😭